hits

6 koselige ting å gjøre om vinteren:


Nå er vinteren her, og da er det mange som ikke vet helt hva de skal finne på om dagene. Mange blir litt deprimerte fordi det er kaldt og mørkt, og føler de ikke kan gjøre alt de vanligvis gjør. 

1: Ta det mer ro og skjem bort deg selv. Lag deg en kopp kakao eller noe godt og varmt, spis litt sjokolade, ta det en ansiktsmaske og se en koselig film!

2: Er det snø, gå ut og ha det gøy! Er det mørkt ute, så ta med ei lommelykt eller to. Du kan lage snømenn, snølykter eller kanskje til og med en snøhule!

3: Vær aktiv. Selv om det er mørkt og kaldt kan man være aktiv. Ta deg en skitur, gå på skøyter, eller samle vennegjengen og dra på aketur. Ekstra koselig er det om man lager bål og har med kakao eller noe slikt!

4:Lag julekaker, og bygg et pepperkakehus! Lager man julekaker sammen blir det veldig sosialt, og det er utrolig gøy å lage pepperkakehus (selv om det kan være litt utfordrende).

og enda gøyere er det å knuse huset på nyttårsaften! 

5: Pynt huset til jul, og kos deg med det! Har du ikke mye pynt, så trenger man heller ikke så mye for å få litt julestemning. Et julestjerne i vinduet og en rød duk på bordet går langt! Det kan også være gøy å gå på bruktbutikk å se om du finner noe julepynt som faller i smak. Det er koselig og samtidig ikke så alt for dyrt! Jeg har som tradisjon at jeg drar til bruktbutikk og kjøper en ny julepynt hvert år faktisk! Jeg har derfor en del gamle nisser og slikt som er veldig stilig!

6: Mat fuglene! Når du har et rolig øyeblikk, er det få ting som er mer koselig enn å sitte å se på småfuglene spise fra fuglebrettet i hagen. Det hjelper også småfuglene å overleve vinteren!


 


Hvordan koselige ting gjør du om vinteren? 

#jul #vinter #kos #koselig #liste 

 2 kommentarer

milan

27.11.2016 kl.16:41

ja... altid :) , lage snomenn er ganske gøy :))

forresten, jeg har alltid lurt på hvordan å lage et hus som det :)

hvordan å lage et tak og vegger, uten at alle kommer ikke til å kollaps ??

Militanten

29.11.2016 kl.13:08

Jeg kan ikke gjøre 2,3,5 og 6 :P men ja jeg tar heller 1 mange ganger utenom ansiktsmaske ;) men ja det er det som er jul og kos ;)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com