hits

Hva er det beste med adventen?


Jeg har tenkt en del på jula i det siste, og hvordan adventstida er, og hva som er det beste ved adventen! Og det er faktisk litt vanskelig å sette fingeren på. Adventen for meg har de siste årene vært full av stress. Ofte har jeg hatt eksamener som skulle inn, og de siste 3 årene har jeg også måtte jobbe mye med youtubekanalen min, pga adventskalender og ferie. Men likevel er det en tid jeg hvert år gleder meg til. 

Jeg tror det beste med adventen er forventningene. Selv om man har blitt voksen, så tenker man på jula som en magisk tid, med kjærlighet, god mat og kos. Det er vel fordi vi ble opplært til det som barn, og at det enda sitter litt fast i hjernen vår som voksne. 

Man går liksom å gleder seg litt, og det gjør det (iallefall for meg) enklere å håndtere stress i adventen, fordi man ser lyset i enden av tunnelen. Man vet at så lenge man jobber på, så får man belønning i form av julekos. 

Adventstida er også tida der jeg tar mest vare på meg selv og unner meg selv litt ekstra kos i hverdagen av en eller annen grunn, kanskje fordi jeg stresser sånn at jeg må ro ned litt, så det er jo også ganske godt!Hva liker du best med adventen?

#advent #jul #kos #koseligIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com