Hva skjedde i januar?


Jeg tenkte jeg skulle begynne med å oppsummere hver måned som har gått, slik at jeg får enda en ekstra grunn til å gjøre litt ekstra og jobbe litt ekstra for å bli ferdig med mine mål for 2017! Ideen fikk jeg fra Morellen, som bruker å oppsummere hva hun har gjort med forfatterlivet sitt måneden som har gått.


Januar begynte veldig kjedelig for meg, jeg fikk spysyke 1. januar, den siste ørkenrotta mi, Klara, døde den 3. januar. Jeg brukte nærmere to uker på å komme meg skikkelig, for selv om jeg var riktig dårlig i bare to døgn, så var jeg sliten og slapp i lang stund etterpå. Jeg har også vært på et par turer til diverse leger angående mageproblem og muskel/ledd-problemene mine, med ingen faste svar enda. Det føles godt å ha begynt prosessen med å finne ut hva som feiler i det minste. 

Oppussingen av soverommet har dødd helt ut. Pappa har gjort sin del, lagt nytt tak, så nå gjenstår bare pussing, beising og maling, som er min jobb. 

Når det kommer til youtube har jeg vært meget lat, noe som kanskje ikke er så rart med tanke på at jeg var smådårlig i to uker av januaren. Det ble lagt ut litt videoer, men et par dager måtte hoppes over, og noen uker har videoene kommet ut andre dager enn de egentlig skulle. Men med tanke på formen, og alt annet som skjedde er jeg egentlig fornøyd med det jeg har gjort der.

Så kommer vi til skriveriene mine. Jeg har enda ikke fått begynt på nettsiden, da det er mye å sette seg inn i for å få designet på plass. Jeg har heller ikke fått lagt ut mange dikt, igjen pga helseplagene og sykdom, men har faktisk skrevet en del dikt. Så forhåpentligvis får jeg til å få lagt ut noen i februar. Det har også blitt jobbet med et par noveller.Jeg har også vært med på et gratis forfatterkurs på forfatterskolen.no, og endelig begynt litt på forfatterkurset fra Norsk Forfatterutvikling som jeg meldte meg på i fjor. 

Ellers har jeg hatt det ganske greit i januar. Mye styr med sykdom, leger, nav osv, men slik er det å være voksen! Har også tatt et ganske voksent valg, som dere kommer til å få høre om iløpet av februar! Her på slutten vil jeg nok etterhvert skrive om jeg har nådd målene mine for måneden, men siden jeg ikke hadde skrevet noen mål spesifikt for januar blir det ingenting her. 

Minimål for februar:

- Få ut flere dikt

- Blogg mer

- Skrive ferdig minst to noveller

- Få ferdig soverommet om mulig

- Rydd huset


#oppsummering #januar #januar2017 #hildehogsnes #hildehøgsnes2 kommentarer

Victoria Larsen

09.02.2017 kl.14:13

flott innlegg! Jeg håper du får en fin torsdag :-)

Hildur

09.02.2017 kl.14:39

Victoria Larsen: Takk det samme :)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Har også begynt å lære meg å spille på mandolin. Er litt nerd så har en annen blogg som heter mshildur90.blogg.no. Kontakt: mshildur90@hotmail.comhits