hits

Gratulere med Valentinsdagen!


Den mest klisjefyllte dagen av året er her, hvor alle føler de må være romantiske slik at de slipper å gjøre en innsats resten av året. For isteden for å spre romantikken ut over hele året, i små søte øyeblikk på sitt eget initiativ, bruker folk masse penger på å gjøre denne dagen spesiell. Men hva er vel spesielt med en dag hvor alle gjør det samme fordi kalenderen sier de må? 

Og om noen forlover seg eller gifter seg på Valentinsdagen, er ikke det bare bittelitt klisjefyllt å ha en såpass viktig dag på Valentinsdagen? Dagen hvor vi føler vi blir tvunget til å være romantisk? Og er det ikke litt kjedelig at så mange andre du kjenner har samme forlovelsesdag/bryllupsdag som deg? Dagen du føler er spesiell for deg og kjæresten din, og du føler for å gjøre litt stas over det, men så er det 10 stykker på vennelisten din på facebook som feirer på samme dag som deg?

Men dette er faktisk første Valentinsdagen hvor jeg har kjæreste, så kanskje jeg om noen år er like klisjefull som alle andre? Jeg burde iallefall gi Valentinsdag en sjanse.. Og kanskje burde jeg poste en gratulasjon til kjæresten, som dessverre ikke er sammen med meg her i dag? Ok da.. Men du er herved advart, er det noe jeg ikke kan, så er det tvunget romantikk..

Gratulere med denne klisjefulle dagen kjæresten mimimimimimin, hvor alle SKAL være romantisk, og hvor single skal føle seg litt mindreverdige. Jeg og du har hverandre, så vi slipper å føle oss mindreverdige, selv om det er en biltur på over 7 timer mellom oss i dag. Vanligvis skulle vi vel hatt en storflott og romantisk middag, med levende lys og en død biff. Og vi skulle hatt romantisk rolig musikk i bakgrunnen, som vi begge to sikkert ville hatet ganske fort. Også skulle vi vel danset til denne musikken, selv om du hater å danse, så det hadde jo vært gøy. Og ikke kunne vi sittet på pcen i dag, for å være usosial på Valentinsdagen er fyfy. Og om vi skulle sett film måtte det vært en romantisk "komedie". Også er det jo dette med gaver. Jeg er ganske blakk da, så jeg hadde nok måtte stjålet sjokolade og kort fra nærbutikken (selv om vi begge to har godtenekt denne måneden). Du kunne kjøpt en bukett blomster til meg, som hadde visnet etter tre dager, fordi avklipte blomster har en tendens til å dø (Kanskje et symbol på hvordan kjærlighet ofte dør). Uansett slipper vi unna alt det tullet i år, fordi vi ikke er på samme plass, og fordi vi kanskje ikke bryr oss så mye om den føkkings Valentinsdagen.. Elsker deg kjæresten mimimimimimimimin! xD


Bildet er lånt fra denne siden: https://www.dailysabah.com/feature/2015/07/24/the-black-rose-of-halfeti

#valentins #valentinsdagen #valentine #romantikk #romantisk #kjærlighet #kjærleik #love #kynisk3 kommentarer

Iselin Renée

14.02.2017 kl.10:17

Så fine blomster :)

Dazzy

14.02.2017 kl.11:31

Ha en riktig fin valentine!

Militanten

14.02.2017 kl.13:51

Ja jeg må si meg enige i det :) jeg gjør ikke veldig mye ut av dagen selv men sprer og overasker heller litt mere utover året :) men det er veldig mye lettere å få tak i slikt når jeg skal kjøpe ting til senere når det kommer til valentine :)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com