hits

En litt romantisk Valentinsdag likevel!


Som mange fikk med seg på tirsdag, så er ikke jeg noe fan av Valentinsdagen. Jeg har aldri likt denne klisjefulle dagen, og selv om dette var første Valentinsdag hvor jeg hadde kjæreste, så kom jeg ikke til å feire den, ettersom kjæresten var en annen plass enn meg, og fordi vi begge to ikke liker klisjeer. Men likevel ble det litt romantikk den dagen.

Tidligere på dagen hadde jeg fått melding av kjæresten, og han fortalte at nettet var borte der han bodde, så derfor dro han til noen kompiser for å henge med dem, og jeg tenkte ikke noe mer over det. Han skrev "vi sees i fire-fem-tida", noe som jeg tolket som at han kom til å skype meg eller noe slikt i den tida. 

Fem over fire ringte det på døra, og jeg fikk full panikk, fordi jeg satt i nattklærne enda, og følte ikke for å åpne døra for fremmende slik. Så jeg løp og hadde på meg en cardigan over nattklærne, slik at jeg ved første øyekast så nogenlunde presentabel ut. Når jeg så ut vinduet så jeg det sto en bil utfor huset, og jeg tenkte (halvveis spøkende) "Nå blir eg nok kidnappa!". Men jeg åpnet døra likevel, og ble helt sjokkert! For der sto kjæresten, og så skikkelig lur ut!

Han hadde aldri kjørt i over 7 timer, overnattet til ene broren min, også kommet uanmeldt på døra mi, bare fordi han savnet meg! Jeg fikk til og med en potteplante, fordi han hadde lest på blogginnlegget at jeg ikke likte buketter!


Fin blomst jeg fikk! <3

Resten av dagen gikk i å lage middag sammen, spise middagen sammen (med levende lys på bordet selvfølgelig), se youtubevideoer og å gjøre narr av Valentinsdagen. 

Det morsomste med det hele, var at han trodde Valentinsdagen var på søndagen, så eneste grunn til at han hadde kjøpt en blomst til meg, var fordi han hadde lest innlegget på tur oppover, og forstått at det faktisk var den dagen Valentinsdagen var på!


#valentinsdag #valentine #love #kjærlighet #kjærleik #romantikk #romantisk #blomst #plante #gave #overraskelseIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com