hits

Jeg har flyttet!


Kom på at jeg ikke har nevnt at jeg har flyttet. Jeg har gjort som fuglene og flyttet litt sørover (for noen av dere er jeg vel likevel ganske langt nord men..). Jeg har rett og slett flyttet til bartebyen, for å bo med min kjære. Avstanden ble for lang, spesielt når jeg skulle ut i praksis og slikt, og ikke hadde mulighet til å reise så ofte og lenge som jeg hadde fått til tidligere. Så vi bestemte oss for at jeg skulle flytte inn, og to måneder senere bor nå sammen! 

Før jeg flyttet til Trondheim var jeg en og en halv måned ute i praksis på Leirfjord bibliotek, og det var supert. Bibliotekaren var så hyggelig, de besøkende var så hyggelige, og de fra voksenopplæringen var så koselige. Jeg spilte mye ludo med et par stykker fra Syria, Eritrea, Somalia og andre land, og snakket bokmål som aldri før! Jeg trivdes veldig godt for å si det sånn! Jeg skrev et innlegg etter første uke i praksis, om at jeg ble så veldig sliten etter arbeidsdagene slik at jeg ikke fikk gjort noe, men med litt modifisering av arbeidsdagene og litt tid til å bli vant gikk det bare fint! 

Så nå bor jeg i Bartebyen, sammen med en flott fyr, i ei flott leilighet! Jeg har fått mitt eget kontor, og det er stort og flott! Har vært på Ikea og kjøpt inn to skrivebord, så nå har jeg et gigantisk skrivebord slik at jeg har masse plass å rote på! På ene delen står pcutstyrt, og det andre bordet skal brukes til hobbyting. Akkurat nå står en gammel symaskin der, som jeg har fått arvet etter Mamma. Jeg prøver å få til å sy, men det blir så mye rart med tråden, så jeg vet ikke om jeg gjør ting feil eller om symaskinen skulle vært på reparasjon. Finner vel ut av det.

Ellers går det fint her, nesten ferdig med å komme meg til rette, og begynner å føle meg som hjemme. Jeg savner litt å bo i skauen, men å bo i by har sine positive sider også! Snart skal jeg få besøk av søsteren min, så det blir jo koselig!


Legger med et bartebilde fra TG13! Må vel gro ut barten igjen nå som jeg bor i Trøndelag igjen!


#flytte #flytt #flytting #trondheim #praksis #leirfjord #bart2 kommentarer

morellen

19.04.2017 kl.12:56

Kanskje meg som ikke følger helt med, men dreiv ikke du å pussa opp et gammelt hus?

Utennom det, gratulerer med å ha flyttet sammen med kjæresten!

Hildur

19.04.2017 kl.13:24

morellen: Hehe, jo xD Mine foreldres hus jeg pusset opp. Har et ønske om å ta over huset etterhvert, og ha det som feriehus/skrivehus, men får se hva som skjer :)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com