hits

Flytte?


Nå er det kanskje på tide at jeg forteller hva som har skjedd i livet mitt den siste tiden.

For et og et halvt år siden flyttet jeg til kjæresten min i Trondheim. Valget jeg satt med var enten å slå opp eller å flytte til bylivet hvor jeg viste jeg ikke kom til å trives. Dette var ikke et valg kjæresten ga meg, men livet generelt. Vi bodde 8 timer unna hverandre, og det ble vanskeligere å besøke hverandre etterhvert. Jeg flyttet inn i en flott leilighet med en flott fyr, og vi hadde det veldig trivelig sammen! Men jeg trivdes ikke likevel. Jeg er et bygdemenneske, og blir lett sliten av at det er folk rundt meg 24/7. Gikk jeg tur møtte jeg alltid på folk, jeg hørte alltid folk siden vi bodde i en blokk som var bygd for å tåle atomangrep men som ikke var lydisolert for en femmer. Det hjalp heller ikke å bo under noen som kunne finne på å hamre inn spiker alt fra 6 på morgenen til 12 på kvelden. Siden det ikke var mulig å være for seg selv utendørs begynte jeg å isolere meg selv litt, og siden jeg ikke trivdes der jeg bodde heller ble jeg deprimert. Jeg fikk også dårlig samvittighet fordi jeg ikke trivdes, for jeg bodde med en flott fyr, og leiligheten var super. Jeg hadde et stort og fint kontor som var mitt tilfluktssted, men det ble mer som et frivillig fengsel til slutt. 

"Heldigvis" trivdes ikke kjæresten noe særlig siden det var så mye bråk i blokken heller, og vi begynte å snakke så smått om å flytte om noen år. Vi gløttet innimellom inn på Finn, og så på hus fra kommunen han kommer fra. Vi fant en del som var fine, men ingen som passet oss perfekt. Så en dag så vi et hus vi hadde sett på tidligere, men som vi hadde utelukket ganske fort da det virket som om det hadde alt for nære naboer. Men når vi så på det igjen var det veldig lite innsyn fra naboene, og det var et veldig fint hus. Så et par dager senere dro vi på visning, og vi forelsket oss. Dagen etterpå var huset vårt!

De neste tre ukene gikk i å pakke, vaske, organisere og flytte. Leiligheten måtte gjøres "salgsvennlig", noe som innebar at alt som viste at det bodde folk der skulle bort for å ta bilder. Det var mye styr, men vi fikk det da til! Etter alt styret med besøk av takstmann, designer, fotograf og en megler som bare snakket om seg selv, så var vi endelig klar for flytting. Vi fikk med oss 5 karer som hjalp oss med flyttelasset, og det gikk overraskende lett! 

Så nå har vi flyttet fra Helvettes-blokka (som jeg kalte den) til eget hus med hage, garasje og badstue! Det er ganske himmelsk for å si det sånn! Vi trives veldig godt, og det er veldig lite jobb med huset siden det har blitt tatt godt vare på opp gjennom årene! 

Dette er stort sett hverdagen vår nå. Masse hav og fjell, lite (men trivelige) folk, og masse stillhet og ro!


#flytte #flytting #aure #bygd #bygdelivet6 kommentarer

Trine

15.08.2018 kl.14:34

Det var et vakkert bilde Hilde.<3

Hildur

15.08.2018 kl.16:36

Trine: Takk takk =)

Hanne Rams

16.08.2018 kl.08:58

Så koselig at det ordna seg for deg! Hvor ligger dette magiske stedet du har flyttet til? 🙂

Hildur

23.12.2018 kl.10:56

Hanne Rams: Takk :D Nord-Møre jeg har flyttet til :D

Daniel Olsen

20.08.2018 kl.21:04

Nydelig bilde:)

Gratulere med ny kåk :) Jeg skjønner hva du mener med at det fort kan bli for mye folk i en by. merker til stadighet at det er godt og ta seg en tur til mine foreldre for å komme seg vekk fra det meste av bråket i byn.

Hildur

23.12.2018 kl.10:56

Daniel Olsen: Takk! Og ja det er helt fantastisk :D

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com