hits

Dyrevennlig produktvurdering: Swedish spa exfoliating body scrub
  • Postet: 23.08.2012

En kroppsskrubb med salt, mandelskall, ingefær, søtmandelolje og vitamin E. Koster 199 kr, og kan finnes her, på Oriflame sine sider (bildet er lånt derfra).Pluss:

+ Dette plusstegnet skulle egentlig vært gigantisk, for denne skrubben lukter innigranskauen godt! Den lukter så godt at jeg vurderte nesten å smake på den (noe det står på den at man ikke skal). Den luktet så godt at jeg fikk lyst til å bruke den hver dag i dusjen. Og den skal selvfølgelig ikke brukes hver dag da det blir for hardt til huden. Man får faktisk spa-følelse av den lukta.

+ Skrubber godt. Fikk mykere hud på skuldrene og ryggen.

+ Boksen varte over ei måned, og da har jeg brukt den på stort sett hele overkroppen, så varer ganske lenge.

Minus:

- Vis du har sensitiv problemhud, kan du reagere på den. Men trikset er å ikke bruke den så ofte, to ganger i uka er nok, og ikke skrubb så veldig hardt. Den feilen gjorde jeg og endte opp med små røde sår på ryggen! AU! Da jeg lærte av mine feil og kuttet ned på forbruket reagerte jeg ikke på den mer. Så den er nok som alle andre skrubber.

- Etter at du har påført denne himmelske skrubben med den fantastiske lukten, føler du deg som om du har smørt inn huden i vaselin. Du føler deg nesten klissete, noe jeg ikke er noe stor fan av. Du må nesten bruke såpe over områdene du har brukt den på for å føle deg mindre klissete. Ellers kommer jo restene av skrubben på håndduken.

- Ikke mindre urenheter av den.

 

Alt i alt et helt greit produkt. Det har et stort pluss, nemlig den gode lukten, men også et stort minus, nemlig den klissete følelsen. Jeg vil ikke gå så langt som å anbefale produktet, men jeg vet jeg blir å kjøpe den igjen. For vis man klarer å overse den klissete følelsen så er den jo faktisk veldig bra.


Minner om konkurransen jeg har gående, hvor alle kan vinne goodiebags! Gå inn på konkurranse-kategorien for mer info.

Dyrevennlig produktvurdering: Optimals oxygen boost cream
  • Postet: 23.08.2012

Ansiktskrem som skal gi glød og fuktighet. Den koster 279 kr, og jeg vil si at den er verdt det! Den kan du finne her, på Oriflame sine sider (bildet er også lånt derfra).Jeg har brukt den nesten hele sommerferien, da jeg fikk noen ekstra produkter med på kjøpet da jeg kjøpte for over 1000 kr  (kjøpte til flere enn meg).

+ Jeg har en fantastisk blanding av tørr hud, fet hud og sensitiv hud, så å finne en fuktighetskrem for funker er vanskelig, men denne gjorde at ansiktet mitt ikke ble så tørr og jeg reagerte ikke på den. Så det er et stort pluss. Synes heller ikke at ansiktet mitt ble noe ekstra fet av kremen.

 

Pluss:

+ God konsistens.

+ Har hatt den med meg å reist en god del, og kan skrive under på at den boksen tåler en del :P Tykt glass..

+ Funker på problemhud.

+ Varer lenge fordi du ikke trenger å bruke så mye hver dag.

+ Kan brukes som både natt- og dagkrem.

 

Minus:

- Inneholder alkohol.

- Litt dyr, men de fleste gode kremer ligger på denne prisklassen, og man kan alltid vente til den kommer på tilbud!

 

Alt i alt så vil jeg anbefale denne. Vis du ikke bare vil ta mitt ord på det så kan du gå inn på linken oppfor og gå inn på ''kommentarer og vurderinger'' hvor flere har vært inne å skrevet. Den har fått 5 av 5 stjerner. Kommer nok til å kjøpe denne igjen når min er tom, men masse igjen enda!

 


Husk konkurransen jeg har gående, der alle som blir med kan vinne en goodiebag. Gå inn på konkurranse-kategorien for mer info. Lett å finne og lett og vinne.

Dyrevennlig produktvurdering: løsvipper
  • Postet: 08.03.2012

Fra Oriflame. Hverdagsløsvipper. Koster 99 kr.


Sånn ble det seende ut.

Nå har jeg aldri prøvd løsvipper før, så det var litt vrient. Den ene fikk jeg faktisk ikke til å feste skikkelig i den ene enden, men det er nok min skyld ettersom jeg ikke har prøvd det før. Men den jeg fikk satt på mer eller mindre skikkelig, satt godt fast, og de så pene ut synes jeg.

De finnes også i ''dramatisk'' look.

Du finner den her på oriflame sine sider.

Dyrevennlig produktvurdering: Urban shield foundation
  • Postet: 05.03.2012

Fra Oriflame. Koster 169 kr, og skal visnok beskytte mot sola og redusere stress fra miljøet rundt oss. Den finnes i 5 nyanser.

+ Dekker godt.

+ Holder seg bra iløpet av dagen.

+ Blir ikke skinnende i trynet av den, i forhold til den oxygen booste-foundationen.

+ (For min del iallefall) Den lyseste fargen av denne er lysere enn de andre jeg har vært borti så passer bleikfisen meg perfekt!

Ingen minus som jeg har lagt merke til.

Denne blir jeg å kjøpe når jeg går tom for foundation, for denne likte jeg!

Fant ikke noe bilde av den, men du finner den her iallefall.

Dyrevennlig produktvurdering: Oxygen boost foundation
  • Postet: 05.03.2012

Fra Oriflame. Koster 189 kr og finnes i 5 ulike nyanser.

+ Dekker bra.

+ Tørker ikke ut huden.

+ Holder seg ganske lenge. Har aldri måtte ha på mer i løpet av en dag.

- Huden blir litt glinsende etterhvert.

 

Mer info finner du her.

Dyrevennlig produktvurdering: Fruit Cocktail
  • Postet: 02.03.2012

Shower gel.

Kostet opprinnelig 85, men selges nå for 29.

Jeg vil jo helst gi ut snille produktvurderinger av dyrevennlige produkter, men ærlig talt så liker jeg ikke denne så godt. Den lukter søtt, men sånn kvalmende søtt. Du føler deg ren og sånn etter at du har brukt den, den skummer godt og tørker ikke ut huden, men den lukten liker jeg ikke i hele tatt! Kan være for at jeg var syk da jeg brukte den, og assosierer den med å være kvalm. Jeg blir nok ikke å kjøpe den igjen dessverre. Men for all del, andre folk kan da like den lukten for alt jeg vet.


http://no.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=21664

Dyrevennlig produktvurdering -Nature Secrets Shampoo Og Balsam
  • Postet: 29.01.2012

Jeg har nå brukt Nature secrets shampoo og balsam fra Oriflame, i ca to uker, som er laget for å motvirke fett hår. Håret mitt gjør at jeg føler jeg må dusje hver dag, og det er ikke så bra for huden osv, så derfor prøvde jeg da disse. De koster 79 kr stykke.


Bildet er funnet på oriflame sine sider.

Pluss:

+ Jeg ser faktisk at den har virket. Håret mitt blir ikke like fort fett. Selv om jeg føler enda for å vaske det hver dag, så føler jeg meg ikke helt elendig vis jeg ikke rekker å vaske det før jeg skal ut blant folk liksom.

+ Lukter friskt og godt nesle og sitron!

+ Hårbunnen min er ikke like sår som den brukte å være før.

+ Man trenger ikke å bruke så masse hver gang man dusjer, så dem varer ganske lenge.

Minus:

- Funket ikke like godt på meg som jeg hadde håpet, men håret min blir sykt fort fett, så må sikkert mer til for å få orden på det.

Konklusjon:

Så for dere som har litt fett hår, anbefaler jeg den, for den funker faktisk til en viss grad. De som har et litt større problem med fett hår, burde kanskje prøve noe annet isteden, men alle er jo forskjellige så kan jo hende den funker bra på andre med veldig fett hår.

Dyrevennlig Produktvurdering - Very Me Nail Art.
  • Postet: 21.01.2012

Fra Oriflame. Koster egentlig 70 kr, men jeg fikk den på salg for 50 kr. Finnes i svart og i sølv.

 
Bilde funnet på oriflame sine sider.

+ Lett å påføre. Selv jeg som aldri har gjort noe sånt før fikk til et halvbra resultat.

+ Tørker fort. Så lenge du ikke tar på verdens tykkeste lag selvfølgelig. Den ene tåen min måtte jeg vente lenge på ettersom jeg hadde hatt på alt for mye.

+ holder lenge. Tegnet et smilefjes på ene fingeren min i jula, og den holdt i kanskje en uke uten å bli noe slitt, før jeg fjernet den. Nå har jeg tegnet på tærne mine og det har holdt seg fint de dagene jeg har hatt det på iallefall.

 

- Hmm.. Kommer egentlig ikke på noe minus. Jeg ble rett og slett fornøyd med den.
Amatør.. Jeg vet! Ble likevel litt fornøyd!

Er det noe mer jeg burde ha med i framtidige dyrevennlige produktvurderinger?

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com