Camp NaNoWriMo er igang!
  • Postet: 01.07.2017

Da var endelig Camp NaNoWriMo igang, og jeg er skikkelig giret (og litt stressa)!

Iløpet av morgenen har jeg skrevet 500 ord, og føler jeg er på god vei. Målet er å skrive 40 000 ord til sammen, så jeg må iallefall skrive 1200 ord hver dag for å nå målet!

Romanen min kalles enn så lenge Tåkefolk, ettersom jeg ikke helt vet hva den skal hete enda, og er innenfor fantasysjangeren. Jeg vil ikke røpe så mye mer enn at det handler om magi og hekser, og at det er en historie som har kvernet i hodet mitt iallefall 5 år. Jeg tror det blir en bok for unge voksne (16-25), ettersom det kommer til å bli en del vold i historien. Jeg elsker jo å skildre vold, selv om jeg ikke dreper fluer en gang i virkeligheten, så det er liksom ikke helt til å unngå!

Jeg har blitt med i en gruppe på Campen som heter Norske fantasyforfattere, og blir spennende å se hva de andre der også får til! Det er så gøy når norske nye forfattere klarer å nå målet sitt, og får noe publisert, og vi som har dette ønsket får bare støtte hverandre best mulig.

Grunnen til at jeg skrev jeg var litt stressa, er fordi jeg endelig har fått praksis, og begynner der på mandag. Det vil si mye mindre tid til skriving og youtube, noe som igjen vil si at jeg må begynne å bli mer streng med meg selv og delegere tiden min skikkelig. Alt for ofte blir jeg distrahert av youtubevideoer, sosiale medier og andre tanker. Så denne måneden er fokuset praksisen, skrivingen og youtube. Jeg skal prøve å blogge litt om Camp NaNoWriMo, men kanskje bare en sånn ukes-status-ting for å fortelle hvordan det går! Jeg er så dårlig å være streng med meg selv!Er du med på Camp NaNoWriMo, eller høres det ut som noe du kunne tenkt deg å være med på?


#campnanowrimo #forfatterdrøm #forfatterspire #fantasy

Camp NaNoWriMo Juli17
  • Postet: 05.06.2017

Nå har det akkurat blitt juni, og da dumpet det selvfølgelig ned en mail i inboxen fra Camp NaNoWriMo. For de som ikke vet hva dette er er det en nettside som er laget for å motivere forfatterspirer til å skrive. Du lager deg en profil, og kan opprette prosjekter du kan skrive på. Poenget med hele greia er at du har en måned på deg til å skrive så mye som du bare klarer på prosjektet det. Du kan sette deg mål selv, om det så er 1000 ord, 50 000 ord eller 100 000 ord. Du kan også bli medlem av en cabin, som gjør at du kan chatte med andre i den gruppa om hva du skriver om, problemer du kanskje kan ha med skrivingen din osv. Jeg har brukt å vært med i en norsk gruppe der inne.

Vel bruk og brukt Fru Blom, jeg har vel strengt talt bare vært med en gang. Sist jeg ble med rakk jeg bare å skrive overskriften. Tidligere har nemlig livet alltid kommet i veien for skrivingen min, spesielt de månedene Camp NaNoWriMo har vært, men denne gangen har jeg en god følelse. I juli skal jeg klare å komme til skrivemålet mitt på 40 000 ord! Sist kom jeg bare til 1000 xD

Denne gangen skal jeg fortsette på prosjektet mitt som har fått kallenavnet Tåke, som jeg begynte med sist jeg var sånn halvveis med. Det er en fantasybok om to unge jenter med magiske evner, og hvordan livene deres former dem. Jeg vil ikke skrive så mye mer om hva som skjer, fordi jeg liker å holde kortene tett inn til brystet (og fordi jeg ærlig talt har null peiling hvordan retning boka kommer til å ta).

Høres Camp NaNoWriMo ut som noe du kunne tenkt å være med på?


#campnanowrimo #skriv #forfatterdrøm 

4 av mine dikt - Hva synes du?
  • Postet: 17.11.2016

Jeg fikk lyst å dele noen av diktene mine på denne bloggen, så da gjør jeg det! Jeg har jo egentlig en egen blogg for å legge ut det jeg skriver av dikt og noveller, men jeg glemmer den liksom av, så den er veldig lite aktiv for tida. Kanskje kommer den noe på den etterhvert, men akkurat nå er den nedprioritert. Jeg har lyst å lage meg en skikkelig nettside for å legge ut dikt og noveller, men akkurat nå har jeg ikke helt råd eller tid. Uansett, om du liker disse diktene, så kan du gjerne følge meg på Facebook eller Instagram, der er jeg nogenlunde aktiv!

Diktene:Hva synes du om disse diktene?

#dikt #lyrikk #litteratur #bok #leselyst #lese #hildehogsnes


Min Facebookside: https://www.facebook.com/Hildehogsnesoffisiell/

Min Instagram: https://www.instagram.com/hilde.hogsnes/

 

Fotografiene som er brukt tilhører meg.

Lagt ut dikt! Grøss!
  • Postet: 07.02.2016

Jeg har nå begynt å legge ut skriblerier på den nye bloggen min. Jeg har til nå lagt ut to gamle dikt, men det kommer mer etterhvert. Det meste framover er noen år gamle, men det kommer nytt innhold etterhvert også. Jeg er veldig interessert i å høre hva folk synes, så gjerne gå dit og les noe!

Linken dit er: http://hildehogsnes.blogg.no/

Ha en flott dag videre!


 

Forfatterdrømmen!
  • Postet: 25.12.2015


 

Første steg av forfatterdrømmen er igang, nemlig å lage sosiale medier, som blir viet til "forfatterskapet" mitt.

Jeg har i første omgang laget Twitter og Facebookside.

Gå gjerne inn og lik både twitteren og facebooksiden, slik at dere får med dere videre utvikling.

Planen er å lage en nettside, hvor jeg kan poste det jeg skriver. Jeg liker blogg.no, men jeg føler ikke at en blogg blir like seriøs som en egen nettside. Jeg blir å fortsette på både denne bloggen og nerdebloggen min, men vil ikke legge ut skriveriene mine her.

Ha en flott juleferie videre!

Hvorfor er alle skriveriene borte?
  • Postet: 14.12.2015

Ettersom jeg har et nytt prosjekt på gang, har jeg fjernet alle novellene og diktene mine fra bloggen. Men de kommer til å dukke opp igjen en annen plass i nærmeste framtid! 

Hilde.


 

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Har også begynt å lære meg å spille på mandolin. Er litt nerd så har en annen blogg som heter mshildur90.blogg.no. Kontakt: mshildur90@hotmail.comhits