hits

Dyreplageri i Bergen (igjen) 8

Denne gangen har en fyr kjørt bort til en dame som gikk tur med hunden sin, rullet opp vinduet og skutt hunden med en softgun eller luftpistol.. Hunden måtte selvfølgelig til dyrlegen, men overlevde.Gjerningsmannen kjørte i en hvit gammel mercedes med sotete vinduer, og bilen var bulket på baksiden. Den hadde også en ripe, som det så ut til at eieren hadde prøvd å fikse selv. Han var hvit, med mørkt hår. Vis noen i Bergen ser denne bilen, må de ringe politiet, som faktisk har begynt å få opp øynene for hva som skjer for tiden. De har også gitt klar beskjed om at vis noe lignende skjer, må man ringe til dem.

Artikkelen og bildets kilde finner du her.

#dyr #dyrevern #hund #bergen #hildur90 #mshildur90

Artikkelen er ute :D 6

For litt tilbake ble jeg spurt om jeg kunne tenke meg å bli intervjuet om en ørkenrotteutstilling på Carl Berner togstasjon, og svarte selvfølgelig ja. I dag ble den lagt ut, og du kan finne den her.

Synes det var kjempestas dette! Ikke hver dag man blir intervjuet.


Bildet kommer fra artikkelen. Link lengre opp.

Selvtillitsliste 1

Jeg plages jo veldig med selvtilliten. Ofte ser jeg meg selv i speilet og tenker "fysj så stygg jeg er", men i det siste har jeg prøvd å fokusere på hva jeg liker med meg selv, både utseendemessig og sånt.

Når jeg tenker at jeg er stygg, ser jeg på hver del av meg selv og ser hva jeg egentlig føler for dem.

 

Egentlig er jeg ganske fornøyd med nesen min. Den er som passe stor og ikke skjev eller noe.

 
 

Jeg er også fornøyd med leppene mine. Overleppen min er ganske liten men har liksom blitt vant til det. Synes den er søt. Vil heller ha sånn munn jeg har enn en munn som gjør at jeg ser ut som ei and..

 

Haken min er egentlig også ganske pen (vis man ser bort fra dobbelthaken som bor under den iallefall). Den passer liksom til ansiktet mitt.

 
 

Øynene mine synes jeg også er fine. Liker hvordan de både er brune og grønne samtidig. De har også en ganske søt fasong.

 

 

Jeg har også en føflekk/skjønnhetsflekk på kinnet. Jeg liker den, helt til den dagen det begynner å vokse hår ut av den iallefall.

 

 


Selv om jeg bannes veldig ofte over håret mitt, som aldri ligger der jeg vil det skal ligge, er jeg egentlig ganske fornøyd med det. Jeg liker fargen og av og til ligger det der det skal en liten stund. Ps: Pannluggen hadde jeg klippet selv på bildet under, så den er litt... merkelig :P

 
 

 

Mange jenter har problemer med hvordan puppene deres ser ut. Det har ikke jeg heldigvis. De er kanskje litt tunge til tider men xD

 
 

Så når jeg setter dette til en enhet, går det jo liksom opp for meg at egentlig så har jeg ganske mye jeg liker med meg selv. Og det er jo ganske fint.

PS: Dette er ikke noe skryteinnlegg om meg selv, jeg har fremdeles mange ting jeg ikke liker med meg selv, men jeg føler at det kanskje kan hjelpe andre å se hvordan jeg prøver å vri negative tanker om til positive.

Hva liker du med deg selv?


#psykiskhelse #selvtillit #selvbilde #selvfølelse #motivasjon #happy

''Unskyld, jeg har ikke sminket meg'' 18

Er det noe jeg synes er trist her på blogg.no er når folk faktisk unskylder seg fordi de har lagt ut et bilde av seg selv usminket. Det er da ikke som at dere blir drittstygge med en gang dere tar av dere sminken? Og er dere virkelig så redde for stygge kommentarer at dere liksom må unskylde at dere er usminket for å beskytte dere?

Jeg forstår det rett og slett ikke. Vis dere synes dere er så stygge uten sminke så kan dere da la vær å ta bilde av dere selv usminket og legge ut. Dessuten er jo det usminkede ansiktet deres den dere egentlig er, det ansikte dere er født med (de fleste iallefall), så dere burde jo ikke skamme dere av den grunn.

Man trenger ikke å se perfekt ut hele tiden. Stort sett alle plages med et eller annet, og å bestandig skal dekke over det blir bare for dumt. Vis man har ei kvise eller to så kan man jo fremdeles vise seg blant folk liksom. Ellers skulle jo jeg bodd i ei hule helt siden jeg var sånn 13-14 eller noe sånt :P

Men idealet i denne verdenen er jo selvfølgelig at man skal se perfekt ut. Vi ser på kjendisene som heller ville ha dødd enn å vise seg uten sminke, og vi vil selvfølgelig være som dem. Og jeg kan godt forstå hvorfor kjendisene ikke viser seg uten sminke, for med en gang de går uten sminke tar media og gjør en skikkelig stor sak over hvor ''stygge'' de er. MEN vanlige folk som ikke har media etter seg hele tiden, burde forstå at man burde kunne gå uten sminke uten å føle seg ekkel. Men det henger nok ihop med hvor mye mobbing og sånt som finnes. Man er så redd for å bli baksnakket at man ikke kan vise seg uten ''masken'' sin. Jeg vet jeg har blitt sett ned på av folk fordi jeg ikke var pen nok og fordi jeg hadde kviser osv. For å ikke begynne å snakke om den ikke-eksisterende motesansen min. Men jeg ga faen.. Jeg hadde nok å plages med fra før av liksom.

Men uansett.. Man burde ikke være redd for å vise seg uten sminke, og slettes ikke unskylde seg selv for det, det blir bare for dumt..

''Unskyld jeg har ikke sminket meg på bildet, skal aldri skje igjen.. Håper dere overlever..''

Er disse damene stygge liksom?

Kilde


KildeKilde


KildeKilde


Kilde


Kilde

Det verste er at det er vanskelig å finne fine bilder av kjendiser uten sminke, fordi media bruker de aller dårligste bildene for å vise hvor ''stygge'' de egentlig er. Blir nesten gal.. Om man er litt uheldig å lager en stygg grimase så er man jo ikke spesielt pen, med eller uten sminke..

Dagens sang - Future Reflections 0

musicnodes
MGMT: Future Reflections


Litt kul. Har fått den på hjernen sammen med flere MGMT-sanger!

Dyrevennlig produktvurdering -Nature Secrets Shampoo Og Balsam 6

Jeg har nå brukt Nature secrets shampoo og balsam fra Oriflame, i ca to uker, som er laget for å motvirke fett hår. Håret mitt gjør at jeg føler jeg må dusje hver dag, og det er ikke så bra for huden osv, så derfor prøvde jeg da disse. De koster 79 kr stykke.


Bildet er funnet på oriflame sine sider.

Pluss:

+ Jeg ser faktisk at den har virket. Håret mitt blir ikke like fort fett. Selv om jeg føler enda for å vaske det hver dag, så føler jeg meg ikke helt elendig vis jeg ikke rekker å vaske det før jeg skal ut blant folk liksom.

+ Lukter friskt og godt nesle og sitron!

+ Hårbunnen min er ikke like sår som den brukte å være før.

+ Man trenger ikke å bruke så masse hver gang man dusjer, så dem varer ganske lenge.

Minus:

- Funket ikke like godt på meg som jeg hadde håpet, men håret min blir sykt fort fett, så må sikkert mer til for å få orden på det.

Konklusjon:

Så for dere som har litt fett hår, anbefaler jeg den, for den funker faktisk til en viss grad. De som har et litt større problem med fett hår, burde kanskje prøve noe annet isteden, men alle er jo forskjellige så kan jo hende den funker bra på andre med veldig fett hår.

Morsomme ting ørkenrottene har gjort: 5

  • Bitt meg i leppa (AU).
  • Bitchslapa meg i ansiktet med halen sin.
  • hoppet mot rumpa mi gang på gang, for å hinte om at jeg var fet (ville egentlig klatre på meg da).
  • prøvd å spise på bhstroppen gjennom genseren.
  • Bæsjet på hode mitt. (hadde heldigvis ikke diare, så ikke så ekkelt som det høres ut som).
  • Kravlet opp i buksa mi og bitt meg i låret (AU).
  • Blinket til meg (noen sier det er et tegn på at de stoler på deg, men hvem vet. Jeg blunker tilbake iallefall).
  • Prøvd å klatret opp benet mitt mens jeg satt på do.. Litt ubehagelig.
  • Spist på 2 topper, belte mitt, en haug med håndduker og kommoden min...
  • Ødelagt den fine hengekøyen jeg håndsydde på under et døgn.Fake eller med store problemer? 6Altså.. Denne var jo egentlig ikke så veldig morsom. Jeg begynner liksom å tenke på hva som får jenter til å gjøre sånn med seg selv. De må jo ha store problemer med seg selv, med tanke på at de har følt et behov for å forandre på hele seg. Selvtillit = null. Kanskje har de blitt så mobbet eller plaget på andre måter at de bare ville forandre på alt? For å kunne unna det som hadde skjedd dem. For å føle seg bedre?

Og hvem vet.. kanskje angrer de seg noe voldsomt, etter å ha blitt offer for en dårlig kirurg, men prøver å late som om de liker det de har blitt?

Og selvfølgelig hvis de faktisk har så store problemer med seg selv, så er det ikke sikkert at de går etter ''ekte menn'', men velger menn som ikke er bra for seg. Mange som sliter psykisk velger menn som de vet innerst inne de ikke burde valgt, men at på et vis fortjener de ikke noe bedre enn en mann som er utro og slår. Fortjener de derfor å bli mobbet for de dårlige valgene de har tatt?


#plastiskkirurgi #selvtillit #psyke #psykologi #makeup

Torturerer katter i Bergen. 2

I det siste har mange katter i Bergen blitt torturert, da har blitt hengt opp i kjetting, skutt med luftgevær og slått til døde. Den siste katten som har blitt torturert, har de trukket av alle klørne, klipt av halvparten av værhårene, svidd med sigaretter og brukket et bein på. Katten har heldigvis kommet unna dem med livet i behold, men likevel er jo dette helt forferdelig!

Noe må jo være totalt feil i hodene på folk når de tror at de kan gjøre sånt, uten å tenke på at dyr har følelser og en rett til et godt liv. Håper virkelig de finner de som har gjort dette og at de blir straffet! Helst burde de få trekket ut neglene sine en etter en, men tror ikke det er lovlig, dessuten er jo vold aldri svaret.

Artikkel finner du her.

#dyr #katt #bergen #dyrevern #animal #hildur90 #mshildur90

Utryddede dyr 0

Dette er et litt tilfeldig innlegg. Synes slike her ting er interessant å se på! Drømme seg bort i hva som har vært, og hvordan ting hadde vært om disse dyrene ikke hadde vært borte!

Halvmånevallibi. Antatt utdødd i 1956.

Ørkenrottekenguru. Ikke sett siden 1935, Men ettersom de hadde vært borte i 90 år før de ble gjenoppdaget da, er det fullt mulig at de eksisterer den dag i dag.

Pungulv. Utdødd i ca 1950, men de har fått inn rapporter om at folk har sett noe de trodde var pungulv, selv om det ikke har kommet inn noe bevis.

Kvagga. Utdødd i 1883, da den siste kvaggaen i fangenskap døde. 
Dodo-fuglen. Utdødd i 1681 ca.

Turanian Tiger. Utdødd 1957.

Engelsk ulv. Utdødd i 1770.


På denne siden finner du bilder og litt fakta om flere utdødde dyr. Mange veldig kule som jeg aldri har sett før faktisk! Bildene jeg har brukt kommer derfra, foruten de tre første som jeg har funnet her.

#dyr #utdødd #animal #hildur90 #mshildur90

Fantasi 4

Jeg har ofte levd i en fantasiverden. Eller... Jeg hadde flere egentlig. Da ting ble forferdelig i den virkelige verdenen, kunne jeg drømme meg bort til andre verdener, der jeg var en annen. Jeg var sterk og vakker, og ikke redd for å si hva jeg mente. Verden rundt meg var så grå og trist, og jeg følte meg fanget på et vis, men i de verdenene jeg laget var alt så vakkert og storslått. Jeg kunne være alt det jeg ikke var i den ekte verdenen, og oppleve ting som aldri kom til å hende på ekte. Ganske fint egentlig. Også glemte jeg alt det vonde rundt meg.Jeg har alltid hatt en ganske sterk fantasi. Husker jeg våknet opp livredd av og til, fordi jeg hadde drømt noe. Da jeg var rundt 5-6 drømte jeg masse om store blekkspruter som skulle ta å drepe meg osv. Og hvor jeg hadde fått det fra har jeg ikke peiling, for det var jo ikke som om jeg fikk se på skumle ting på tven. Fikk ikke en gang se på da brødrene mine spilte noe slags skytespill på dataen.Nå drømmer jeg ofte om ting folk ville påstått var mareritt, men jeg definerer dem ikke som mareritt, lengre.. De er bare spennende drømmer, så lenge jeg ikke våkner opp og er redd. Vis jeg faktisk blir redd så er det vel et mareritt, men det skjer ikke ofte. En annen ting er at jeg faktisk husker stort sett alle drømmene jeg har.. Noe som er litt irriterende, for man blir jo litt.. distrahert.. av å bli drept på så grusomme måter i drømmene sine. Men samtidig er drømmene mine veldig spennende så jeg ville nok savnet dem vis de hadde sluttet å komme til meg.Det hender at jeg enda drømmer meg bort til disse verdene, litt pga nostalgi, men også fordi jeg ikke vil glemme de historiene og verdenene jeg har skapt, de som muligens reddet livet mitt da ting var på sitt verste.Samtidig som det selvfølgelig er veldig dumt å trekke seg tilbake i sin egen fantasi, så har jeg iallefall fått noe ut av det.. Mange historier. Kunne sikkert skrive 20 bøker om jeg hadde vært litt flinkere til å skrive og hadde hatt litt mer energi og pågangsmot. Hadde vært skikkelig kult å skrive bøker, men jeg føler litt at alt hadde blitt skrevet om. Jeg hadde en ide om en ''snill'' vampyr en gang, så kom twilight og alt det der tullet. Jeg hadde en ide om engler som sloss, så kom det gyldne kompasset ut og ødela den ideen. Så begynner å bli tom for ideer som ikke har blitt brukt opp. Men kanskje kommer jeg til å komme på noe smart en dag.

Men samtidig så føler jeg at jeg ikke er god nok til å gi de historiene mine det de fortjener enda. Så jeg må nok bare øve meg!

 

Er det noen som kjenner seg igjen i dette?

Hvordan er din favoritt fantasiverden?

Vis noen vil vite hvor jeg har funnet bildene er det bare å spørre. Jeg har lagret det på dataen, men gidder ikke skrive inn alle her.

Noen vil intervju meg?? 2

I går gikk jeg en mail fra ei jenta, som skulle skrive en artikkel om en ørkenrotteutstilling på Carl berner, og hun hadde funnet bloggen min. Ettersom jeg har ørkenrotter ville hun høre hva jeg syntes om dette. Litt kult da!

Hun skulle sende meg noen spørsmål i løpet av uka. Blir spennende.

Du kan finne litt info om utstillingen her.

Dyrevennlig Produktvurdering - Very Me Nail Art. 18

Fra Oriflame. Koster egentlig 70 kr, men jeg fikk den på salg for 50 kr. Finnes i svart og i sølv.

 
Bilde funnet på oriflame sine sider.

+ Lett å påføre. Selv jeg som aldri har gjort noe sånt før fikk til et halvbra resultat.

+ Tørker fort. Så lenge du ikke tar på verdens tykkeste lag selvfølgelig. Den ene tåen min måtte jeg vente lenge på ettersom jeg hadde hatt på alt for mye.

+ holder lenge. Tegnet et smilefjes på ene fingeren min i jula, og den holdt i kanskje en uke uten å bli noe slitt, før jeg fjernet den. Nå har jeg tegnet på tærne mine og det har holdt seg fint de dagene jeg har hatt det på iallefall.

 

- Hmm.. Kommer egentlig ikke på noe minus. Jeg ble rett og slett fornøyd med den.
Amatør.. Jeg vet! Ble likevel litt fornøyd!

Er det noe mer jeg burde ha med i framtidige dyrevennlige produktvurderinger?

Flinke ørkenrotter. 4

I jula fikk ørkenrottene bevist hvor flinke de faktisk er. Til å lage tunneler.

De røde strekene viser hvor tunnelene deres er ettersom de er litt vanskelige å se.

Skikkelig gøy!

Dagens sang - Not sorry 1

musicnodes
Terra Naomi: Not Sorry


 

Mine favoritt band/artister 0

·         Ani Difranco

·         Ben Harper

·         Big Bang

·         Brandon Flowers (vokalisten i The Killers, men har gitt ut soloalbum).

·         Coldplay

·         Counting Crows

·         Dave matthews Band

·         Laura Marling

·         Nick Cave

·         Nirvana

·         Paolo Nutini

·         Pearl Jam

·         Queens Of The Stone Age

·         Smashing Pumpkins

·         Springsteen

·         Terra Naomi

 ·        The Killers

·         The Raconteurs

·         The White Stripes

·         U2

Blitt litt mer dyrevennlig 2

Jeg har skrevet flere innlegg om hva man kan gjøre for å spare dyr og miljøet, blant annet om dyreforsøk-frie produkter. Men jeg har egentlig ikke vært så flink når det gjelder det selv. Huden min er.. fucked up.. så når jeg finner noe som ikke irriterer den, holder jeg meg heller til den, isteden for å begynne å prøve ut en masse forskjellige produkter. Ikke at dyrevennlige produkter er dårligere, men jeg vil ikke drive å eksperimentere når jeg ikke behøver det liksom. Huden min er irritert nok fra før av.

Men sånn som såpe og sånt er huden min ikke så følsom på, så jeg har da funnet ut at fra nå av skal all såpe og sjampo og sånt være dyrevennlige. Håret mitt er fryktelig irriterende, og jeg har enda ikke funnet noe som faktisk funker på det, så der må jeg nok prøve litt forskjellige dyrevennlige produkter. Derfor har jeg bestilt noe fra Oriflame, som ikke tester noe på dyr.

 

De to såpene til venstre, Discover China, har jeg fått fra foreldrene mine i julegave, blant mye mer. den andre rosa er en dusjsåpe (ikke en faktisk cocktail), mens de grønne er sjampo og balsam for fett hår. Håper jeg en dag bare trenger å dusje håret mitt annenhver dag, så krysser fingrene på at de fungerer. Så er det er rosa neglelakk, en svart dekor-neglelakk-ting (for å tegne på neglene), og sånn små diamanter for å ha på neglene, og et par løsvipper.

Jeg tenkte jeg kunne begynne med et nytt type innlegg, hvor jeg forteller om et dyrevennlig produkt jeg har prøvd, og om det er bra eller dårlig osv. Kunne vært en god ide kanskje? Synes?

#dyrevennlig #dyrevern #dyr #sminke #såpe #sjampo #hildur90 #mshildur90

Dagens bilde - Vill natur. 4Ofte kan man glemme hvor vakkert Norge er..

Dagens Sang - Up Here. 2

Av Terra Naomi.

Merking av retusjeringer 5

Jeg synes alle burde begynne å merke bilder som er redigert, både vanlig folk (bloggere for. eks) og blader. Spesielt bilder av mennesker. Når man ser bilder av supertynne perfekte damer i bladene hver dag alltid, så begynner jo selvtilliten veldig å skrale, for man begynner jo å tro at det er sånn man skal være, når sannheten er at ingen ser sånn ut. Ved da å stemple alle bilder eller skrive under for å vise at de er redigert, hadde da barna våre sluppet å vokse opp med et umulig kroppsideal, og kanskje fått en litt enklere hverdag.

Sannheten vs. retusjert. Bildet funnet: renatecb.blogg.no

 

Dessuten.. Trenger virkelig Britney å bli retusjert?

Dagens bilde: Vintersvaner 4

Disse skapningene har vært på Snåsavatne i vinteren. Dette bildet er fra 09.

Synes det er skikkelig koselig!

 

Litt distre? 3

Du vet du er distre når du tar fjernkontrollen og prøver å ringe noen med den!Bildet funnet: noisemantra.com

Dagens bilde - Snåsavatne. 2

Mobbeoffer - Etterord 17

Jeg fikk en kommentar i jula, om hvorfor jeg hadde valgt å kalle innleggene om mobbingen for ''mobbeofferet Hilde'', og det er jo litt greit å forklare kanskje. Jeg slet lenge med å prøve å finne en overskrift som dekket hva det disse innleggene skulle handle om. Jeg ville få frem at det handlet om mobbingen av meg, og etter mange forsøk kom jeg da på denne overskriften. Hvis jeg for eksempel hadde skrevet et innlegg som hadde hetet ''mobbing'' hadde få personer faktisk gått inn på det ettersom de hadde trodd det var et generelt innlegg om mobbing. Og selv om jeg ikke bryr meg masse om lesertall, synes jeg det er viktig å få frem hva som skjedde på den barneskolen, hvor lærerne sa at det ikke var noe mobbing.. Dessuten ville jeg jo at de rundt meg fikk vite hva som hadde skjedd meg, så de liksom kunne forstå hvorfor jeg er som jeg er på et vis. Dermed endte jeg opp med å kalle meg selv et offer..

Og jeg var jo faktisk et offer i flere år på barneskolen. Og dette har hengt igjen en del i ettertid. Jeg så på meg selv som et offer, selv etter da mobbingen stoppet. Kanskje fordi jeg følte meg så utelatt og ignorert. Som om ingen ville ha noe med meg å gjøre. Dessuten gikk jeg jo på samme ungdomsskole som mobberne, og selv om de ikke mobbet meg der, var redselen alltid der for at de skulle begynne. Men på videregående ble ting bedre. Jeg hadde fått en del venner og begynte å få litt mer selvtillit. Og da følte jeg meg ikke som et offer lengre. Jeg sverget på at jeg aldri skulle bli et offer igjen. Jeg skal aldri godta å bli tråkket på av andre, men kjempe for at jeg og andre får det vi fortjener. Jeg vet det er en del mobbing i arbeidslivet osv, men det skal jeg ikke bli en del av. Ser jeg mobbing eller blir mobbet sier jeg ifra, noe jeg synes alle med litt vett i hode burde gjøre.

Uansett.. Jeg ser ikke på meg som et offer lengre, og skal aldri gjøre det mer heller!


 


De andre innleggene om mobbingen finner du her.

#mobbing #mobbeoffer #psykishelse #psykisklidelse #helse

Ny header. 6

Fant ut at det var jo ikke helt passende å ha juleheaderen lengre, så jeg fant et bilde som kunne passe til både vinter og vår.

Synes?

Et bedre nytt år (forhåpentligvis) 0

Da var det et nytt år.. Igjen.. Og jeg satser på at dette året blir bedre enn forje som ikke var helt bra. Det var alt for mye depresjon og drama i forje år. Noe jeg virkelig håper det ikke blir dette året. Jeg skal iallefall gjøre mitt for at dette året blir bedre. Jeg er så lei av å være deprimert og ha angst hele tiden, så jeg har på et vis bestemt meg for å jobbe mer med meg selv. Også er det selvfølgelig dette slanke-prosjektet jeg har begynt på da.. Jeg har egentlig ikke kommet helt igang men jeg har i det minste blitt flinkere til å spise mer og oftere, og jeg har vært på svømming i jula 4 gang, som er noe i det minste. Ikke har jeg overspist når det kommer til mat og søtsaker heller.

Men fjoråret har ikke bare vært negativt. Jeg har fått noen nye gode venner, fått to søte ørkenrotter og blitt litt mer kjent med meg selv. Og ingen jeg kjenner har dødd i det minste. Man må bare prøve å se på den positive siden og tenke at man kan selv klare å gjøre det neste året bedre selv.

Arven fra min mor 6

Er det noe jeg er glad jeg har arvet av moren min, så er det hennes kunstneriske evner. Hun er kjempeflink til å male, lage dekorasjoner, male på glass, strikke og filte. Hun er altså et menneske med mange ferdigheter, og er som meg når det kommer i å bli hektet av mange ting samtidig. Jeg er absolutt ikke like flink som henne, men man kan jo alltids håpe.

Her er noen ting hun har laget. Litt uklare bilder, men dere ser nå sånn ca hvor bra ting er!

Det siste bildet ser litt ut som en nissemassaker, men det er fordi de var fremdeles under produksjon da jeg tok bildet. Julegaver til barnebarna, altså mine tantebarn. De andre nissene er filtet, altså laget av ull på en spesiell måte.

Jeg har glemt å tatt bilder av alle tingene jeg ville vise fram, så det får jeg ta senere.Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com