hits

Ny blogg 4

Jeg lagde meg en ny blogg før jul, som handler om spill. Jeg er jo en liten nerd så fant ut at jeg skulle lage meg en nerde-blogg. For dette er jo en blogg som omhandler ganske mye forskjellig, men spill er nå ikke så interesant å lese om for alle, så derfor valgte jeg å "skåne" dere for dette. Bloggen heter mshildur90.blogg.no.

Legg meg til som venn på den hvis dere har lyst å lese om nerdeting! Jeg skriver mest om spill, men har litt anmeldelser av bøker, filmer og sånt + har lagt ut noen tegninger der også. Jeg blir kjempeglad hvis dere legger meg til som venn, for det gjør at det blir litt enklere å følge med på mine favorittblogger, som jeg har vært veldig sløv på å lese i det siste.

Jeg blir å legge ut ting her også, men bare når jeg faktisk har noe å skrive om. For å skrive noe bare for å skrive blir fort kjedelig!

Håper iallefall dere har det bra og har hatt en god jul!

Klem fra Hildur!Gobi har lært seg noe nytt! 4

Jeg har alltid måtte ha vannskål i buret til ørkenrottene på grunn av at Gobi rett og slett ikke drikker fra drikkeflasken, noe Ronja bestandig gjør. Men for to dager siden så jeg noe fantastisk! Gobi satt å drakk fra vannflasken! Det tok henne bare et og et halv år å lære seg det :P Litt treig hun!

Ellers går det bare bra med dem. Vi har kommet oss hjem etter jul og kommet oss i den vanlige rutinen med lufting hver dag osv. Ørkenrottene fikk ikke springe på gulvet noe i jula av ulike grunner, men tror ikke de kjedet seg. De fikk kvister, doruller og dopapir hver dag + et lite tonn med godbiter ettersom nesten alle i familien var bortom til dem og ga dem noe hver dag! Heldigvis har de så stort et ferieakvarie at de ble ikke feite av den grunn. De har også blitt passet av onkel og mamma ettersom jeg har vært borte en del i jula, og det har gått bare bra!

Synes de har blitt litt mer rolig etter jula. Altså.. De er fremdeles spinnville og tullete, men nå er det null problem å få Ronja ut av buret for eksempel. Når jeg kommer med transportburet inntil buret dems så springer de begge to som raketter inn dit, for da vet de at de får ut på gulvet! Ronja har vært litt sånn at som oftest måtte jeg fange henne for å få henne ut før. Så godt at det er slutt, for følte meg jo litt slem når jeg måtte fange henne inn.

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com