hits

Hvor er dere ørkenrotter? 4

Nå har jeg ventet lenge på de to nye ørkenrottene! De skulle egentlig komme for ca to uker siden, men da hadde de ikke fått tak i noen, men skulle prøve igjen neste gang, og jeg fikk beskjed at de kom rundt den 23. januar. Nå er det den 26. og jeg har ikke hørt noe enda!

Jeg begynner å bli utålmodig! Har gledet meg så mye på mer liv i leiligheten, og en mulighet til å skaffe Ronja noen venner, men ser ut som jeg må smøre meg med tålmodighet.

Får ringe dem i morgen og høre hva som skjer.

Ronja er også utålmodig!Laget seg rede på utsiden av soppen hun!

#dyr #ørkenrotte #gnager #hildur90 #mshildur90

Narkomane James og sin katt 3

James, tjente penger som gatemusikant, og var narkoman. En dag gikk han ut døra, for å tjene litt mer penger til husleien, da det satt en katt utfor huset han bodde i. Han hilste på den og gikk sin vei. Da han kom tilbake satt katten enda der, og ettersom ingen viste hvem sin det var og fordi katten hadde skadet ene foten sin, tok han den inn, og fikk den til vetrinær. Allerede her synes jeg historien er fantastisk, ettersom han, som hadde kjempedårlig råd (å være narkoman koster jo, og man tjener ikke så mye som gatemusikant), tok seg av katten og fikk den til vetrinær. Mange friske folk med god råd bryr seg ikke nok til å få dyrene sine til dyrlegen liksom. Vet om folk som har sagt til meg med stolthet at katten dems har endelig blitt bra etter å ha haltet i 4 måneder. Halter katten har den jo vondt, så ta den da med til dyrlegen!

Etter dette beholdte han katten, og fortsatte som gatemusikant, og tjente ikke så mye. Så tok han med seg katten, som fikk navnet Bob, og alt forandret seg. Folk la plutselig merke til han, og han begynte å tjene mer. Han lærte Bob triks, sånn som å gi high five!Etterhvert fikk han ikke lengre lov å underholde på sin faste plass, pga falske anklager mot han, og de var uten jobb. Da begynte de å selge hjemløs-magasinet «The Big Issue», og dette gikk også veldig bra, fordi han hadde med seg Bob, som trakk til seg folk. Og senere da de begynte som gatemusikanter igjen, var de blitt et fenomen i London. Mange kjenner dem igjen, og elsker Bob. De tjener inn så mye at de trenger ikke leve fra hånd til munn, og James gir ofte litt penger til magasinselgere som ikke har vært like heldig som han. Og det beste med denne historien er at James sluttet med narkotika, og har i dag gitt ut 6 bøker om Bob og seg selv, og det er en film på vei om disse to, der Bob skal spille seg selv. Det er en film iallefall jeg ønsker å se!

Bildene er lånt fra artikkelen, som du kan finne her.

 

 #dyr #katt #narkotika #mshildur90 #hildur90 #london #england

Tunnel mellom burene? 0

Jeg har tenkt litt på hvordan jeg skal gjøre livet best mulig for mine 3 ørkenrotter. De har det jo absolutt ikke vondt hos meg, men jeg skulle gjerne likt å sett at de hadde litt bedre plass å boltre seg på. Jeg har vurdert å lage en slags tunnel mellom det store buret og det nye akvariumet. Jeg har sett rør i plastikk, men tingen er jo at ørkenrotter spiser på alt, så det skulle kanskje vært i metall av noe slag om det finnes. Må jo også være et rør som er ok for dem å drive å løpe gjennom. Dette er jo bare tanker enda, da jeg ikke har fått de to nye ørkenrottene enda, men greit å være forberedt!

Om jeg skal ha rør imellom så må jeg jo også lage et hull i buret som står over det gamle akvariumet, og det er jo litt tungvindt om jeg skal bruke det til noe annet en gang. Om jeg lager så de får et så stort bur, har jeg jo heller ikke noe spisebord lengre. Og det blir også tungvindt om jeg skal ha dyr fra dyrebeskyttelsen, for da har jeg jo ikke min faste plass hvor jeg bruker å sette kaninene eller marsvinene.

Hva synes dere? er det gamle buret (altså akvariumet og buret oppå til venstre) stort nok for tre søte ørkiser?

#ørkenrotte #dyr #hildur90 #mshildur90

Forberedelser for nye ørkiser 1

Da har jeg alt klart for å få mine to nye søte ørkenrotter! Har akvarium, spon, mat, et flunkent nytt hus, vannskål og Ronjas gamle rot som har blitt vasket.Burene skal stå side ved side så ørkenrottene blir vant til hverandre. Også etterhvert skal de bytte bur, så Ronja er i det nye akvariumet og de to andre en i det gamle. Så etter å ha byttet dem et par gang skal de få møtes, noe jeg er litt usikker på hvordan jeg skal gjøre. Kanskje er det tryggest at Ronja møter en av de nye først, og ikke begge to samtidig. Vi får se.

Kjempesøtt hus! 

#ørkenrotte #gnager #dyr #hildur90 #mshildur90

Ronjas julegave 1Ettersom Ronja skulle være hos hybelvertene mine mens jeg var hjemme i jula, så bestemte jeg meg for å kjøpe et par ting til henne. Jeg kjøpte en ny pose med mat, badesand, en pakke Crispy sticks, og ei helt ny rot! Koselig å kjøpe nye ting til dyrene sine!
Ellers så har jeg også kjøpt et ekstra akvarium, og et par nye ting, og bestilt to nye ørkenrotter, som kommer neste uke mest sannsynlig. Gleder meg veldig! Blir så spennende! Håper bare de og Ronja går overens etterhvert!

#ørkenrotte #dyr #gnager #hildur90 #mshildur90

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com