hits

Sov godt Klara. 5

I dag ble min siste ørkenrotte, Klara Numel Hudini, avlivet. Hun var hos min mor, som ringte meg i gårkveld og fortalte at Klara skalv når hun gikk og var mye sløvere enn vanlig. Jeg fikk henne til å ringe dyrlegen, og han mente vi skulle vente til morgenen for å se om det kanskje gikk over. Jeg følte på meg at det ikke var noe håp for forbedring, ettersom hun var gammel og fordi jeg har vært gjennom dette flere ganger før. Dessuten er det fint lite man kan gjøre når en ørkenrotte blir syk og man ikke har tilgang til en veterinær som kan noe som helst om smågnagere. Oppi alt dette lå jeg med spysyka, så det var jo en finflott start på 2017 må jeg si. 

Så de ventet til i morges, og hun hadde selvfølgelig ikke blitt bedre, så hun ble til slutt avlivet. Hun fikk en bananbit og havregryn som sin siste måltid, så hun fikk kose seg litt. Skulle ønske jeg var der, men det er lite man kunne gjøre med det. 

Johanna oppe på bildet, og Klara nederst på bildet. Johanna døde i september.

Klara var en skikkelig ramp, og veldig bestemt. Hun hadde også brukket halen da jeg fikk henne, så den var alltid litt skjev (som dere ser på bildet). Det første hun gjorde når jeg fikk henne var at hun kom seg ut av buret ikke en gang, men to ganger. En av gangene makulerte hun et av garnnøstene mine da hun kom seg i garnskuffen min, og gjorde så jeg nesten kom for seint til jobb. Når jeg prøvde å sette Johanna og Klara sammen Orla, var det Klara som virket mest aggressiv, men til sist viste det seg at hun var den som ønsket Orla velkommen ved å stelle henne. Klara hadde også en tendens til å dytte vekk hånden min om jeg var i veien for henne, for hun viste virkelig hvordan hun ville ha det. Hun hadde en veldig gøyal personlighet, og vil bli savnet.

Nå sitter jeg her uten kjæledyr, og kommer ikke til å skaffe meg flere dyr på en stund. Det er ganske kjedelig, men det er for det beste ettersom jeg reiser såpass mye. 

Hvil i fred søteste Klara, min lille ramp!


#ørkenrotte #gerbil #gnager #smågnager #husdyr #kjæledyr #dyr

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com