hits

Mine nye maskoter! 0

Jeg har tegnet to figurer som er mine nye maskoter. Satt på en forelesning og skriblet litt og da kom disse fram, og selv om de er enkle og banale så synes jeg de er søte! Dere finner dem på dette innlegget: http://mshildur90.blogg.no/1358623952_jenter_som_gamer.html som er på den andre bloggen min.

Hva synes dere de burde hete?

For de som ikke har fått det med seg så har jeg begynt å legge ut noen videoer på youtube, sånne såkalte Let's play videoer hvor jeg spiller dataspill. Har ikke lagt ut så mye enda, men det er fordi jeg er litt rastløs for tiden. Så gjerne gå inn på kanalen min, som heter mshildur90 og abonner, lik og kommenter hvis dere vil det :) Setter stor pris på det.

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com