hits

Earth hour i kveld! 3

Klokken 2030 til 2130 oppfordrer jeg alle til å slukke lysene for kloden vår! Så tenn noen stearinlys og kos dere i vishet om at dere bryr dere om kloden!

Og det er ingenting i veien for å gjøre det på andre dager selv om det ikke er Earth hour! Å ta en dusj i lyset av stearinlys er veldig avslappende!

#earthhour #starinlys #romantisk #naturvern #hildur90 #mshildur90

Dagens bilde: Gul blomst 1Har litt vårfølelse ettersom det er sol og bakken begynner å bli bar noen plasser! Herlig!

En trist dag.. Eller kanskje ikke? 4

Jeg klarte nemlig å slette verdenen min på minecraft ved et uhell! Skikkelig skikkelig trist! Jeg hadde brukte mye tid der og har bygget mye kult.. Den gigantiske byen jeg holdt på å lage var nesten ferdig dessuten.. Og nå må jeg liksom begynne helt på nytt igjen.

Samtidig så er det litt godt å begynne på nytt igjen. Blanke ark liksom. Og ting jeg har laget før kan jeg alltids lage på nytt igjen.. Det blir bare at terrenget blir anderledes. Må se positivt på alt! Men det kommer til å ta mange år før jeg har bygget alt det jeg har bygget før, for jeg var skikkelig avhengig der en stund.. Hvor jeg til og med drømte om minecraft..


Savner fjøsen min.. Sadface!

Ellers i dag har jeg møtt ene foreleseren for å få tilbakemelding om innleveringen min som omhandlet hva jeg skulle skrive om i eksamen. Høres merkelig ut, men vis dere begynner på universitet må dere forberede dere på sånne type innleveringer. Han var veldig positiv og trodde det kom til å bli en bra oppgave, så det var jo gøy da!

Nyfødte barn er ikke søte.. 13

Unskyld at jeg sier det, men de aller fleste nyfødte babyer er ikke pene å se på. De er røde, oppsvulmede, rynkete og ofte har de helt hvite hender. Og selv om alle vet at de ikke er pene å se på så forventes det av folk at de skal si hvor søt og pene babyene er.  Og de blir fornærmet vis du sier noe som at ''ja den blir sikkert fin etter en stund''. Man må altså bare fortsette å lyve, for du blir sett på som et forferdelig menneske vis du sier noe negativt om en baby. Jeg synes at de fleste nyfødte ser ut som monstere eller romvesen. Men heldigvis blir de penere å se på etter et par uker.. Eller måneder.. Noen få unntak er det da, som er pene helt fra starten av, må det legges til, men de er veldig få.

Vis man tenker på andre nyfødte dyr så er jo ikke de så veldig pene. Kyllinger ser skikkelig ekle ut.. Og lukter dessuten kokt egg. Valper, kattunger osv er slimete og bløte, med øynene limt igjen. Dette har vi null problem med å si, men med en gang det er en baby så er det plutselig forferdelig å si sånne ting..


Bildet funnet på: demokraten.no

Men det er jo liksom bare naturens gang. Alt blir født stygt og hjelpesløs, men blir vakre og sterke etterhvert. De trenger bare litt tid på seg!

Patetiske skapninger! 3

De har ikke noe fornuftig å gjøre så de ødelegger for alle andre. Jeg snakker selvfølgelig om de patetiske irriterende skapningene som man kaller hackere. De er som parasitter som sniker seg inn på kontoene til folk og stjeler pengene deres, de skaper problemer for nettsider og de fucker opp facebook for folk. Har dere virkelig ikke noe liv? Har dere det så fælt at dere vil spre det rundt til flere? Og er dere så egosentriske at dere kan stjele pengene til folk uten å ha dårlig samvittighet? Fysj!

 
Bildet funnet på www.graphicshunt.com

Ingen respekterer dere for det dere gjør, så hva med å gjøre noe bra ut av livet deres isteden? Finn dere iallefall noe annet å gjøre enn å ødelegge for folk!

Skyt ''ekte'' zombier! 6

I Reading i England kan du dra til et gammelt kjøpesenter og skyte ekte zombier! Du får utdelt lekevåpen og får 4 nervepirrende timer der inne. Det er delt inn i to deler, hvor den ene delen går ut på å komme seg unna zombiene, mens den andre går ut på å fullføre ulike oppdrag. Det er også sånn at du ikke har evigvarende ammo, så etterhvert må du få tak i mer osv. Det virker ganske virkelighetsnært. De har også samme konsept i Cheshire, hvor det forgår på en gammel herregård.

Dette hadde vært skitkult å vært med på! Jeg har alltid lurt på hvordan det måtte ha vært om zombier hadde blitt en realitet så hadde nok vært gøy å fått opplevd det. Når jeg en gang skal til England skal jeg absolutt dit!

Kilde. - Bilde og info funnet.

Drømmeklær fra Shock.se 4

Dette skjørtet koste 436 kr (denne fantastiske svenske siden skriver nemlig hvor mye ting koster i noen andre land). Og jeg elsker det skjørtet! Det stikker ut på baksiden sånn som sånne 1700-talls-kjoler gjorde.Denne skjorta koster 349 kr og er kjempefint! Hadde passet godt med skjørtet ovenfor!

Denne jakken koster 436 kr og er skikkelig tøff! Jeg elsker baksiden og klidelåsene på framsiden.Denne kjolen koster 524 kr og er supersøt på en litt gothisk måte! Hadde vært perfekt å hatt en sånn kjole til sommeren! Jeg elsker den virkelig!

Sukk.. Skulle ønske jeg var rik av og til! Men da hadde jeg sikkert blitt mega egoistisk så er kanskje lik så greit at jeg er ei lita fattiglus! Var mye mer på denne siden som jeg likte men disse er favorittene mine! Er verdt å sjekke den ut iallefall!

Å holde sammen for barna 7

I Norge ender ca 50 % av alle giftemål i skilsmisse, og det har vært veldig mye fokus på hvordan barna blir påvirket av foreldrenes skilsmisse. Det virker nesten som om de har monopol på å bli fucka opp av foreldrenes forhold. Det som ikke er så mye i fokus er hva det gjør med barna når foreldrene holder sammen, selv om de har store problemer som de ikke klarer å fikse. De sier de gjør dette for barna sin del, men egentlig er det bare dumheter. For det første så er det veldig ødeleggende for barn å leve med at foreldrene krangler og kjefter hele tiden. Og når foreldrene er sinte på hverandre går det også ofte ut over barna. Hjemmet skal være et trygt og hyggelig sted å være, ikke et sted som nærmest er som et krigsområde. Barna blir slitne, trist, trives ikke hjemme og begynner å tro etterhvert at det er sånn det skal være å være gift. Dessuten.. Har ikke alle rett til å være sammen med noen de virkelig elsker? Og hva slags eksempel er man for barna når de ser dag inn og dag ut at foreldrene er i et ulykkelig forhold?

Så for all del.. Vis dere ikke vil være gift lengre.. Skill dere heller for barnas skyld!Bildet tilhører visualphotos.com

Besøk + dagens bilde: Grisunger 4

Da har jeg hatt besøk av to damer siden torsdag, og vi har vært og gjort og sett masse her i Tromsø. I dag var vi på skarven fiskeresturant, en skikkelig fancy resturant som også er veldig dyrt. Jeg er jo veldig kresen på fisk, men jeg bestilte stekt tørrfisk, og det var himmelsk! Anbefales! Vi har også vært å sett på ishavskatedralen, men begge gjestene mine ble dypt skuffet.. Det er virkelig ikke verdt å betale 35 kr for å gå inn å se der. Det er et fancy glassmaleri også hang det 3 bilder på en vegg.. Men thats it. Ellers så det helt ordinært og kjedelig ut..

Det er veldig koselig å ha besøk, selv om jeg får blogge lite og spille lite minecraft. Har nesten abstinenser!

Men men..

Ferdig tegning - Engel og bamse 10

Jeg klarte å fucke opp handa til engelen så la oss bare late som at det er meningen at engler skal ha ekle hender! :P

Undervektige modeller forbudt i Israel 5

Dette var jo veldig fornuftig av dem da! De har funnet ut at ca 2 prosent av jentene mellom 14 og 18 har spiseforstyrrelse i Israel, og derfor har de prøvd å få fokus på at jenter faktisk ikke skal se ut som lik for å være pene. Er jo litt synd på de modellene som faktisk er naturlig syltynne og beregnes som undervektig selv om de spiser og sånt, men det kan jo pushe mange syke modeller til å få hjelp vis de ikke får jobbe før de har lagt på seg. Disse to under her kunne nok iallefall treng litt ekstra kilo på kroppen!Kilde - Info og bildet funnet.

Fornuftig søndag 8

I dag har jeg vasket på badet, tatt en gigantisk oppvask, tørket støv, organisert bokhyllen og fikset et par øredobler jeg har hatt liggende i sånn et år. Jeg kjøpte de selv om de var full av nikkel også kjøpte jeg nye kroker på panduro.. Og nå har jeg endelig fikset det så jeg jeg kan bruke de. Ting tar tid sier jeg bare.. Nå er planen å lese en artikkel fra pensum før jeg legger meg.Elsker påfugler! De er så fine og gøyale å se på. Og de lydene de lager er jo helt forferdelige! Ble dessverre mobilbilde da jeg er tom for batteri på kameraet.

Det skal alt for lite til å bli kjendis 2

Hele tiden blir vi bombandert med idioti. Og da gjerne fra såkalte kjendiser, som har blitt kjent pga utseende og idiotien deres. Ta for eksempel Paris Hilton. Eneste grunnen for at hun er kjent er fordi faren hennes er rik og hun er vakker og fester masse. Og hvis hun er smart, så lar hun iallefall ingen se det, for det er jo tøft å være dum og blond. Et annet eksempel er disse paradise hotel-folkene som faktisk blir kjendiser av å feste, pule og være rett og slett dumme. Alt som skal til for å bli kjendis er rett og slett å være så hot som mulig, ha veldig lyst på oppmerksomhet og være veldig veldig dumme (eller iallefall late som man er dumme). På vg.no har det vært en overskrift der som har blitt stående i mange dager.. Nemlig om at noen hadde sex på første natten av paradise.. Wow gratulere.. Dere har så lyst på opmerksomhet at dere selger dere selv på tv.


Bildet funnet på askmen.com

Og det verste er at disse personene blir sett opp til! Hvordan kan det gå ann at disse folkene som ikke viser noe smarthet eller evne til å gjøre andre ting enn å trene, sminke seg og feste, blir sett opp til, mens folk som faktisk har talent (og faktisk viser det) eller gjør noe godt for denne verden, de blir glemt. Du ser faktisk nesten aldri en eneste artikkel om de folkene som gjør gode ting her i verden. Fokuset er på dumhet og elendighet.


Bildet funnet på helenedrage.com

Mens overskriften med hun blonde dama som hadde sex har stått på framsiden av vg.no i mange dager, forsvinner viktige overskrifter om krig og sult etter kanskje en dag, noe som sier litt. Folk leser altså heller om at noen ha hatt sex på tv enn om de tingene som faktisk har betydning her i verden.


Bildet funnet på serher.no

Det er greit at man er pen og vil ha oppmerksomhet, men å spille på at man liksom er dum osm et brød og løs som bare det blir helt feil.. Og mange har nok angret på det i ettertid. Og man burde kunne være pen og oppmerksomhetssyk, og samtidig vise at man bryr seg om de mer viktige tingene og faktisk ikke er dum. Og vis de har noe talent så burde de jo heller fokusere på det enn å være dum, pen og løs. Eller?

Svar på spørsmålsrunden 9

Har du hatt ørkenrotter før de du har nå?

Nei.Hvor lenge har du hatt bloggen?

siden august 2011.Favoritt farge?

Liker eller alle farger! Men veldig glad i sterke farger.Favoritt sang?

Tranquilized av The Killers.

 

Har du søsken?

Ja, har to storebrødre og ei storesøster.Si fem dyr du liker godt (?)

Ørkenrotter, hester, høns, kaniner og katter. Men liker alle dyr.

Jeg er bedre enn alle andre! 0

Dagens sang - Hands to hold 2

Av Kyla La Grange.

I dag og i går 0

Her høljregner det utfor vinduet mitt, mens jeg sitter å koser meg med en kopp te, god musikk og pensumlesning. Litt koselig nesten. Dessuten så regner snøen som har ligget framfor vinduet mitt bort så jeg faktisk kan se ut gjennom vinduet og se andre ting enn snø og et par greiner. Gøy å bo i en kjeller.. Da kan man gå naken konstant uten at noen kan se deg gjennom vinduet.. Har kjøpt 5 sanger av Kyla La Grange på Itunes, for jeg klarte ikke å vente til albumet hennes kommer ut, så disse står på repeat nå. Elsker henne! Stemmen hennes er fantastisk og tekstene er også fantastisk.

I går var jeg på skolen og møtte noen fra klassen for en brainstorming for å finne brae problemstillinger til eksamen i DOK-2204. Jeg hadde egentlig null peiling på hva jeg skulle skrive om da jeg dro dit, men jeg fikk en ganske ok ide etter å ha snakket med de. Problemstillinger har bestandig vært mitt verste problem når det har kommet til å skrive hjemmeeksamen, så veldig greit med en brainstorming, og tror de andre også fikk masse ut av det. Etter det var jeg på shopping med ei fra klassen, hun kjøpte seg et par fine sko blant annet og jeg kjøpte inn to laken, til moren min og venninen hennes kommer på besøk, samt noe hudprodukter. Moren min har aldri vært på besøk til meg oppi Tromsø før så blir gøy. De kommer den 22. og blir til den 26, så blir sikkert lite blogging da, men det overlever jeg nok.

Vi har innlevering til samme dag som moren min og venninen drar så jeg må gjøre den før de kommer hit. Skal skrive to sider om hva jeg skal skrive om i 04, og det blir litt vrient for jeg liker å skrive sånne ting i stikkordsform, men får vel lære meg til å breie det ut litt. Før skulle hjemmeeksamene være på maks 7 sider, men nå skal de være på 15 sider, så greit å få trent seg litt på å skrive litt mer utfyllende..

 * Random ku-bilde fra en familiepark i Sverige for å tilfredsstille de som synes jeg har for lite bilder :P

Kyr er så søte!

Fantasy/natur-bilder 3

Når jeg skal sette meg ned å skrive noe, så får jeg ofte motivasjon og ideer fra å se på bilder, uansett om det er bilder av natur, folk eller rene fantasybilder. Her er noen av de jeg har funnet med årene.Bildet funnet: beautifulplacestovisit.comBilde funnet: faculdadedigital.comEttersom de fleste bilder er funnet for flere år siden har jeg ikke nettadressene til alle bildene, men de er IKKE mine.

Vippehuske? 3

Til dere som har ørkenrotter (eller andre små gnagere)..

Hva synes småtrollene deres om vippehusker? Bruker de dem, ser det ut som om de liker dem eller ungår de dem? Vurderer å kjøpe ei vippehuske til småtrollene men er jo ikke så gøy å kjøpe ting vis det viser seg at de ikke bruker den!Bildet funnet på bristols.no

Ostepop.. 5Dårlig humor 6

Ingen av disse bildene er mine.


Minner om at jeg har spørsmålsrunde gående her. 

Veltrente ben eller sykelig tynne ben? 5Ifølge KK er dette veltrente ben. En lege som har sett på bildene sier derimot at denne jenta er sykelig tynn, og har tegn på muskelsvinn i lårene, noe de som er lam får. Bare så på hvordan hennes høyre lår går innover. Og armene synes jeg ser veldig tynne ut. KK har unnskyldt seg med at de hadde printet feil bilde etter at de fikk kritikk, men det kan jo godt være bare en unnskyldning for å unngå å få mer kritikk.

Man kan ikke påstå til unge, og dessverre lettpåvirkelige jenter, at dette er veltrente ben. På akkurat samme måte som at man ikke skal legge ut bilder av ei feit dame og si ''dette er sunnhet''. Noen er naturlig kraftige mens andre er naturlig tynne, men denne jenta er sykelig tynn og burde ikke bli sett på som en rollemodell når det gjelder slanking.

Kilde.

Dagens bilder: Savnet etter våren 2

Dette har jeg lyst til å se snart:Spesielt fornøyd med det siste bildet.

Synes?

Dagens bilde: Fjelltur 8Sukk.. Savner sommeren! Men man får nyte det man har nå og ikke bare gå å lengte til det som kommer.

Sett noe jeg aldri har sett før 4

I dag har ørkenrottene laget en liten hule, og da jeg kom ut av dusjen lå de der. Og Gobi stelte med Ronja. Vasket henne, blant annet i skrævet, men må gjøres det også. Så ut som om de koste seg iallefall, og de sovnet med en gang de var ferdig å stelle. Jeg har hatt ørkenrottene i sånn et halvt år og aldri sett at de har stelt hverandre før. Men vanligvis har de jo gjemt seg i soppen sin for å sove, så tipper de har stelt med hverandre der inne.

Synes dette var veldig søtt jeg! :DRandom bilde av småtrollene mine..

58 emoer drept i Irak 0

Ekstremister har i den siste tiden steinet 58 emoer, pga at den subkulturen er veldig populær blant unge homofile i Irak. De blir omtalt av innenriksdepartementet som djeveldyrkere. Ettersom homofili er veldig tabu i Irak blir homofile sett på som fritt vilt, og de som dreper eller skader dem blir veldig sjeldent straffet. Alle ofrene ble ikke bare steinet til døde, men noen ble også drept ved at ekstremistene slapp store sementblokker på hodene deres.Skikkelig trist at noen virkelig ikke klarer å godta at folk er forskjellige.

Kilde.

 

Spørsmålsrunde 2

Er det noe dere lurer på så er det bare å spørre.

Dagens bilder: Joghurtkunst 3Stilig sant? Hva ser dere i joghurten? Jeg ser fugler, sjåormer og mamuter og masse mer.

Dagens sang: Sundays 2

Da har jeg vært uten nett i nesten to døgn.. Igjen.. Tror hybelvertene skulle vurdert å bytte til et bedre nett. Dette er vel tredje gange siden sommeren at det har vært borte i flere dager, og det synes jeg er for dårlig. Men men.. Jeg fikk iallefall en god del andre ting gjort.. Sånn som å vaske gulv og lese pensum.

Uansett.. Har er dagens sang, av Counting Crows.

Nye tegninger - Uferdige 18Gir. Fra en tegneserie jeg ikke kommer på hva heter i farten..


Griffin? Denne tok masse tid og viskelær for å få til!


To random figurer. Bamsen er opprinnelig et stempel fra panduro.Dødsdømte fanger = underholdning? 4

I Kina er et program hvor de intervjuer dødsdømte fanger like før de skal bli drept en stor hit. De blir spurt om hva de har gjort for å kommet i fengsel, om de har noe å si til sin familie, også får de en sjanse til å si unnskyld. Damen som intervjuer dem er ikke akkurat snill mot dem, blant annet sa hun til en av dem ''Your dangerous to society, you`re shit''.


 

Kina er veldig ''flinke'' til å gi ut dødsstraff. Man kan få dødsstraff for å selge falsk narkotika, selge giftig mat, tvinge noen til å donere bort organer, korrupsjon, samt mord og voldtekt. Og man må absolutt ikke glemme alle de som får dødsstraff pga politisk kriminalitet. Myndighetene som velger ut hvilke fanger som skal bli spurt om intervju velger bort politiske fanger, og fokuserer heller på mordere osv. De mener at dødstraff skal virke skremmende på folket så de ikke gjør forbrytelser, men forskning har vist at det ikke er mer avskremmende enn livsvarig fengsel. Programmet virker i mine øyne som et rent propaganda-program hvor de skal vise folket at det å gjøre en forbrytelse har en konsekvens osv, og skjuler det bak at de gjør det for at fangene skal få lov til å si det de vil si.

Jeg tror noe av grunnen til at Kina har så masse dødsstraff er fordi det er deres viktigste måte å få tak i donororganer. Hvorfor ikke ofre en forferdelig korrupt mann for at flere gode lovlydige menn skal få leve?

Mange av disse fortjener ikke å dø for det de har gjort. De har solgt mat som viste seg å være giftig, solgt falsk narkotika, vært korrupte osv. De fortjener fengselsstraff, men ikke å dø. De som derimot dreper med vilje eller voldtar osv, fortjener livsvarig fengsel i mine øyne. Og er ikke livsvarig fengsel en verre straff enn å bare dø når alt kommer til alt? De lever, men de sitter i et forferdelig fengsel resten av sitt liv, og vet at de aldri kommer til å bli fri igjen. Når du dør så forsvinner du kanskje, du blir kanskje født på ny, du blir kanskje sendt til himmelen eller helvette. Uansett så synes jeg man burde bli straffet i dette livet for det man har gjort. Ikke bare satse på at de blir straffet i det neste og dreper dem.

Hva synes dere om dette?

Kilde. - Info og bilde derfra.

Dyrevennlig produktvurdering: løsvipper 0

Fra Oriflame. Hverdagsløsvipper. Koster 99 kr.


Sånn ble det seende ut.

Nå har jeg aldri prøvd løsvipper før, så det var litt vrient. Den ene fikk jeg faktisk ikke til å feste skikkelig i den ene enden, men det er nok min skyld ettersom jeg ikke har prøvd det før. Men den jeg fikk satt på mer eller mindre skikkelig, satt godt fast, og de så pene ut synes jeg.

De finnes også i ''dramatisk'' look.

Du finner den her på oriflame sine sider.

Torsdagskveld fra nydalen 2

Er det flere enn meg som synes dette programmet ikke er noe morsomt, eller er det bare jeg som er en skikkelig tørrpinne? Det har jo blitt kjempestort i Norge, så må jo være andre enn programlederne som synes det er morsomt, selv om jeg ikke kan forstå hvorfor. Så de fleste episodene første sesongen ved tilfeldighet, og eneste gangen jeg lo var da en av mannfolkene kysset en annen fyr fordi det var så uventet.


Bilde funnet på: tv2.no

Hva synes dere om dette programmet? Gøy?

 

Dagens visdomsord 4

Man vet man har for masse empati når man synes synd på en zombie som sitter fast i gjørma..


Bilde funnet: sarahlovetvxq.blogspot.com

Dagens bilde: Eplespising 4Nyvåkne ørkenrotter som spiser eple til søndagsfrokost. Ronja ser lettere sløv ut!

Dyrevennlig produktvurdering: Urban shield foundation 2

Fra Oriflame. Koster 169 kr, og skal visnok beskytte mot sola og redusere stress fra miljøet rundt oss. Den finnes i 5 nyanser.

+ Dekker godt.

+ Holder seg bra iløpet av dagen.

+ Blir ikke skinnende i trynet av den, i forhold til den oxygen booste-foundationen.

+ (For min del iallefall) Den lyseste fargen av denne er lysere enn de andre jeg har vært borti så passer bleikfisen meg perfekt!

Ingen minus som jeg har lagt merke til.

Denne blir jeg å kjøpe når jeg går tom for foundation, for denne likte jeg!

Fant ikke noe bilde av den, men du finner den her iallefall.

Dyrevennlig produktvurdering: Oxygen boost foundation 0

Fra Oriflame. Koster 189 kr og finnes i 5 ulike nyanser.

+ Dekker bra.

+ Tørker ikke ut huden.

+ Holder seg ganske lenge. Har aldri måtte ha på mer i løpet av en dag.

- Huden blir litt glinsende etterhvert.

 

Mer info finner du her.

Steng Løken gård, forby dyreforsøk 2


De aller fleste har hørt om Løken går i media. En gård som avler opp katter og hunder for å selge til dyreforsøk. De kjøper også inn griser, katter og hunder fra privatpersoner som de selger videre til dyreforsøk. De har flere ganger blitt sagsøkt fra folk som har solgt dem dyrene sine uten å få vite at de skulle bli brukt i dyreforsøk. Dyrene blir ikke bare solgt videre til dyreforsøk i Norge, men også i utlandet, hvor de har enda sløvere regler for dyrevern enn her i Norge. Dyrene har ingen verdi for dem, annet enn at de kan tjene penger på deres lidelse.


Bildet er fra dyrevernalliansen, hvor de tester om et stoff er irriterende for øyet. Ettersom kaniner ikke har tårekanaler, blir stoffet på øyet en lang stund, og det at de ikke blunker så mye gjør det enkelt å påføre. Ser ikke akkurat ut som om den har det bra der den ligger å får dryppet ting i øyet.

Vis du er imot dyreforsøk kan du skrive under et opprop mot Løken gård, som du finner her. Det er enkelt og tar maks et halv minutt.


Bildet er fra loken.gard.no

Problemet er jo at vis Løken gård stenger så er det alltid noen andre som tar over så skriv gjerne under flere opprop som er mot dyreforsøk. For eksempel denne, som er mot dyreforsøk i forbindelse med kosmetikk.


Bildet er fra loken.gard.no

Alle klager over at de ikke føler at de kan gjøre noe med sånne her ting, men ved å vise hva man synes om ting, blir man til slutt hørt. For hver som skriver under disse, så blir budskapet sterkere! Så vis du er imot dyreforsøk og andre dyreplageri så skriv under på alt du finner.

Man kan også skrive saklige brev til politikere, kosmetikkmerker osv og si hva man mener.

#dyr #forsøk #dyrevern #animal #skrivunder #hildur90 #mshildur90

Oppdrett av kanin til pels er blitt forbudt! 6

I dag leste jeg på dyrevernalliansen sine sider at oppdrett av kanin til pels har blitt forbudt i Norge, ettersom dyrene, som er veldig aktive, blir puttet i bittesmåe bur hvor de lever hele sitt liv.

Hurra! Et steg videre mot å forby pelsoppdrett helt føles dette som! Er iallefall et steg i riktig retning. Og det viser jo vis man virkelig går inn for det kan man gjøre en forskjell, ettersom det var dyrevernalliansen som hadde pushet på for å få dette til å bli en realitet. Godt jobba!

Info og bildet er funnet her.

Hva liker du med deg selv? 39

Hadde vært gøy om folk hadde kunne skrevet litt om hva de liker med seg selv her. De aller fleste har noe de ikke liker med seg selv, men jeg synes det er viktigere å tenke på hva man faktisk liker med seg selv, og å se positivt på ting.

Alle er vakre på sine egne måter!

Hva liker du med deg selv?


Blir selvfølgelig kjempeglad for kommentarer på andre innlegg også!


#mobbing #psykiskhelse #selvbilde #selvtillit #helse #happy 

Drømmesko 3

Fra Kates.clothing.co.uk:

Fra nelly.com:Er litt vanskeligere å finne sko jeg har lyst på, enn klær og sånt har jeg funnet ut.. Men disse har jeg veldig lyst på!

Dagens bilde: Soloppgang 8

Mobbeofferet del 6 - Til de voksne 4

Noe jeg ofte har tenkt på angående mobbingen som skjedde på barneskolen, er hva de voksne gjorde da det ble kjent. Akkurat der og da viste jeg jo ikke hva som hadde foregått på foreldremøtene, alt jeg viste var at noen hadde vært tøff nok å sagt ifra og mobbingen hadde sluttet.

I ettertid har jeg fått høre en del fra moren min om hva som hadde skjedd, og det får meg virkelig til å lure.

Da mobbingen ble tatt opp i foreldremøtet, så var det en av foreldrene som hadde sagt ''man kan jo ikke tvinge ungene til å være venner''. Som om jeg var en innpåsliten unge som desperat ville være venn med mobberne, og som derfor hadde sett på at de ikke ville være venn med meg som mobbing. Virket jeg virkelig så dum ut da jeg var liten? Og det var jo ikke bare meg det var snakk om liksom. Eller mente de kanskje at alle foreldrene til de som ble mobbet overdrev? Kanskje var det for å rettferdiggjøre det mobberne hadde gjort, og for å kunne ignorere at noen av de innfødte ungene faktisk hadde gjort noe så fælt. Eller så syntes den personen kanskje at mobbing var greit? Hvem vet. Ganske stygt gjort i alle fall..

Det jeg også har stusset litt på er at skolen ikke meldte om mobbingen til noen, noe de egentlig skulle ha gjort. Men dette kan jeg forstå på et vis. For grendeskolene i området ble lagt ned en etter en, og negativ omtale hadde de kanskje ikke overlevd. Det var først da en reserverektor steppet inn at det ble meldt ifra om, noe jeg synes er bra. Og de ble nok ikke lagt ned av den grunn, for skolen overlevde til i fjor eller noe sånt. De kan jo ikke bare ignorere problemene de hadde hatt og si så stolt som en av lærerne sa ''vi har aldri hatt noe mobbing på denne skolen''. Ja vel.. Hva var det som hadde skjedd med meg og andre da? For det skjedde med flere enn meg.


Bilde fra: froggypond.co.za

 

Lurer på hva de hadde gjort om jeg, som var innflytter, hadde mobbet en av de innfødte? Tror det hadde blitt et veldig stort rabalder uten like, for da hadde det plutselig vært mobbing, og ikke bare snakk om at noen ville være venn med noen som ikke ville være venner.


Bilde fra: Colourbox.com

Når de som blir mobbet tørr å si ifra, så burde skolen virkelig ta tak i det, og ikke bare feie det under teppet.


#mobbing #leirfjord #nordland #grendeliv #skole

Ørkenrottene og elefanten 14

Her kommer et par bilder, fra dagen før jeg ble bitt, som jeg helt hadde glemt å legge ut.


Ronja ignorerer elefanten mens Gobi tar tak i snablen dens og lukter på hodet dens, ørkenrottene i et nøtteskall!

Dagens sang - Catapult 6

Av Counting Crows. Fantastisk band med mange fantastiske sanger! Fant ikke den sangen jeg har på youtube, så ble en litt anderledes versjon. Bra likevel.

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=P4SoIlCrPkg&feature=related

Drømmeklær 14

Som jeg har veldig lyst på!

Fra dragenshule.no:Fra katesclothing.co.uk/:

 

Fra heavyred.com:

Fra draculaclothing.com:Kanskje jeg blir å kjøpe noe av dette når jeg har oppnådd målet mitt med å gå ned ca ti kilo?

Pynt fra dragenshule.no 2

Vis jeg hadde hatt råd hadde jeg villet kjøpt dette:


Mobilholder. Ingen som tørr å stjele mobilen iallefall!


Duftoljevarmer. Stoneheng er skikkelig fasinerende synes jeg!Bokstøtter. Elsker drager!


Klokke. Skikkelig fin!

Dagens bilde: Kyllinger 0

Noen som ser at dette bildet er redigert?

Dyrevennlig produktvurdering: Fruit Cocktail 4

Shower gel.

Kostet opprinnelig 85, men selges nå for 29.

Jeg vil jo helst gi ut snille produktvurderinger av dyrevennlige produkter, men ærlig talt så liker jeg ikke denne så godt. Den lukter søtt, men sånn kvalmende søtt. Du føler deg ren og sånn etter at du har brukt den, den skummer godt og tørker ikke ut huden, men den lukten liker jeg ikke i hele tatt! Kan være for at jeg var syk da jeg brukte den, og assosierer den med å være kvalm. Jeg blir nok ikke å kjøpe den igjen dessverre. Men for all del, andre folk kan da like den lukten for alt jeg vet.


http://no.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=21664

Thelma-saken. Sammendrag. 0

Dette er en sak som har blitt ganske stor denne uken. Hele 6 katter har forsvunnet i et lite nabolag i Raufoss på et par måneder. To av dem ble senere funnet med avskåret ben, og en av dem hadde fått ene øyet stukket ut. Den som ikke hadde fått øynene stukket ut levde faktisk lenge nok til å komme seg hjem, hvor den selvfølgelig måtte bli avlivet pga de store skadene. Selv om politiet sa at man må anmelde dyreplageri, så fikk de av kattefamiliene som dro til politiet nesten ikke lov til å anmelde det, ettersom politiet ikke hadde tid til å se inn i saken. Etter mye om og men fikk de anmeldt det, men saken ble henlagt fordi de ikke hadde noen spor å gå etter.


Bildet er funnet på kilde nr 2.


Et par dager etter at denne saken ble kjent gikk en politiker, Johnny Mikaelsen, ut og lovde en stor dusør på de som ga han informasjon om hvem som hadde gjort dette. Han syntes at når politiet ikke klarte å ordne opp, burde folket gjøre noe med saken. Noe jeg synes er bra, så lenge de selvfølgelig ikke går over styr og kutter av beina på gjerningsmannen eller noe sånt. Selv om den fortjener det så skal man jo liksom ikke stupe ned på deres nivå. Han hadde vel fått inn fire gode tips som han skulle følge opp.

Etter at politiet fikk så masse negativ omtale gikk de ut å sa at beina på katten Thelma hadde nok blitt kappet av av toget, og at derfor var ikke denne saken noe å følge opp. Funnstedet der de fant Thelma var nært toglinjen og bakbeina er kuttet av på en måte som stemmer med bredden på skinnene. Men dette er jo helt absurd. Vis en katt blir påkjørt av toget ville den jo hatt andre skader enn avkuttede ben og et utstukket øye, den hadde jo mest sannsynlig blitt helt most, eller iallefall blitt trukket etter toget pga lufttrukket og dermed fått flere skader. Dessuten er det jo litt merkelig at etter mange år med at ingen katter har blitt påkjørt av toget, så kaster 6 katter seg på togskinnene og dør i en kort tidsperiode. Politiet sa at de måtte legge vekt på at de bare hadde sett på saken om Thelma ettersom det var den anmeldelsen de hadde sett på, men er ikke jobben til politiet å også se på forhistorien til saken sin? Er det ikke relevant at en annen katt hadde akkurat samme skader som Thelma, og at 4 andre katter var forsvunnet? Og hvorfor skulle isåfall 2 katter legge seg akkurat helt likedan på skinnene, med føttene utstrakt over dem så de ble kuttet rett av? Katter er smarte dyr, som ikke akkurat ligger å ser på et stort tog komme mot dem liksom..

Det skal også legges til at en av dem som har mistet katten sin gikk et langt stykke langs toglinjen uten å finne et eneste lik av en katt.

Forstår at politiet har for lite ressurser, men dette er for dårlig altså!

Kilder:

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10053093

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10052786

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10053048

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com