hits

Prioritering! 1

Jeg har alltid hatt problemer med å prioritere ting. Som de fleste vet, har jeg alt for mange hobbyer, og klarer ikke velge bort noen. Derfor er det ekstra vanskelig når ting skjer i livet mitt som gjør at jeg faktisk må prioritere litt. Men jeg føler jeg har vært flink. Pga private ting i livet mitt, har jeg mindre tid og anledning til å gjøre alt jeg vil gjøre. Det er ikke en negativ privat ting, tvert imot, men det gjør at noen ting må prioriteres bort, eller iallefall prioriteres ned. 

Framover blir jeg å reise mer enn jeg vanligvis har gjort, og om alt går som jeg håper så vil jeg kanskje bli borte ukevis av gangen. Derfor blir det vanskelig å ha den perfekte hagen, noe som har vært drømmen min lenge. Jeg kan heller ikke skaffe meg flere dyr framover, noe som har vært i planene mine hele mitt liv. Jeg skulle slå meg til ro, fikse en skikkelig hage, bli nesten selvforsynt, og skaffe meg katter og høns. Men det går ikke lengre. Jeg kan selvfølgelig gjøre noe med hagen, men når jeg er borte flere uker i strekk, blir det dumt å ha masse blomster og slikt som må vannes. Som oftest kan faren min hjelpe til om jeg skal bort, men jeg kan ikke være avhengig av andre folk hele livet heller. 

Huset må jeg prioritere litt derimot. Det er en del ting som må fikses, og som jeg vet hadde vært deilig å faktisk fått fikset også. Å slippe å tenke på mønekammer som burde byttes, tak som ikke er isolert og slike ting, hadde vært brilliant! I sommer skal familien min hjelpe til å bytte tak på huset, noe som blir flott for vinteren, da vi før har slitt med å holde det varmt nok fordi taket ikke er isolert i hele tatt. Eller. Taket over den nyeste delen av huset er isolert, men det er bare snakk om et soverom så det hjelper lite. Veggene er heller ikke godt isolert, men vi får ta en ting om gangen, og taket er viktigst å få fikset. Vi driver også å pusser opp et gammelt uthus, og dette tar lang tid, spesielt ettersom jeg ikke er noen snekker, og faren min må gjøre det meste, men det går sakte framover. Jeg prøver å hjelpe til der det går an. 

Når det kommer til mine kreative hobbyer har jeg også måtte prioritere litt. De to viktigste hobbyene mine er for tiden youtube og skriving. Jeg har begynt å legge ut dikt på bloggen min Hildehogsnes.blogg.no, samt på facebooksiden min og Instagram. Jeg er ganske fornøyd med den spede forfatterstarten min, og er spent på hva framtiden vil bringe der. Jeg vil også prøve å holde bloggene mine aktiv, da de går under skrive-paraplyen min. Youtube er også viktig for meg, fordi det gjør at jeg får utløp for en del kreativitet, tanker og nerding. Jeg blir ikke å kutte ut noen hobbyer, for det ligger ikke helt i min natur, men de andre hobbyene blir jeg å bruke tid på når jeg har lyst og mulighet. Jeg må bare ikke la meg selv bli stresset over dette at jeg har tusen jern i ilden, og heller bare kose meg med livet. 


Selv om dette plager meg litt, dette å måtte prioritere bort ting, så tror jeg det er verdt å prioritere det lit ned framover, og man vet aldri hva framtiden bringer. Jeg har også en liten spennende nyhet om skrivehobbyen min, som dere kan lese her!

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com