hits

Arven fra gammeltante 2Masse heklegarn og heklenåler + en liten søt figur som jeg ga henne da jeg var mindre.

 

Takk søte Karen! Savner deg kjempemye!

Bruk og kast-mentaliteten. 3

Nesten hver dag skriver avisene om nye tilfeller av at folk har kvittet seg med dyr i sommer. Jeg har lest om de som har kastet kattunger framfor biler og i søppelen så de skulle bli knust ihjel av søppelbilen. Hvordan folk har samvittighet til å gjøre sånt forstår jeg rett og slett ikke! Vis de absolutt må kvitte seg med et dyr (som de egentlig ikke burde skaffet seg til å begynne med) så skal de gå til dyrlegen så dyret blir avlivet på en smerte- og skrekkfri måte, men helst gi bort dyret selvfølgelig! Finn.no, dyrebeskyttelsen, lapper på butikken og jungeltelegrafen funker som regel, om man legger litt innsats i det! Ærlig talt så synes jeg at alle som selger dyr eller gir bort dyr, burde skrive en kontrakt med de som skaffer seg dyrene om at vis de skal kvitte seg med dyret må det skje gjennom den tidligere dyreeieren. Og man burde spørre de litt på forhånd om hva de gjør vis de skal på ferie og teste at de vet det de må vite for å kunne ta vare på dyret.


 

Mange ganger tenker jo jeg på å avle fram noen kull ørkenrotter etterhvert, men etter å ha hørt alle disse historiene om fæle folk med denne bruk og kast- mentaliteten når det gjelder dyr, må jeg egentlig si at jeg har null lyst til å selge dyr. Jeg blir rett og slett kvalm når jeg tenker på hvor lite noen folk bryr seg om dyrene de skaffer. Jeg tror kanskje ikke de planlegger å kvitte seg med dyret når de får det, men de har ikke tenkt nok på hva det innebærer å ha et dyr, sånn som om de har noen som kan passe dem vis de skal på ferie og om det dyret faktisk er noe de vil ha. Mange vet jo absolutt ingenting om dyrene de skaffer seg. Har hørt om ørkenrotter som bodde alene, med bittelite spon så det var nesten null gravemuligheter og null sjanse for å lage tunneler, som ikke hadde en eneste ting å gnage på forutennom plast. Har også hørt om de som egentlig skulle ha hamster, men endte opp med ørkenrotte istedenfor ettersom dyrebutikken ikke hadde hamster der og da. Og ble selvfølgelig sjokkert over hvor ulike de var. De forventet å kunne kose med ørkenrotta osv, men vis de hadde gjort noe slags undersøkelser før de kjøpte den hadde de jo funnet ut at de kanskje heller burde vente og skaffe seg det dyret de faktisk ville ha. Ørkenrotter er jo så billige så folk trenger jo ikke å vurdere det noe særlig av økonomiske grunner, og dermed er det enklere å kjøpe sånne dyr uten å tenke noe speisielt på det. Det samme er det jo med kattunger man får gratis. De er så søte når de er små, og lekende. Men så blir de voksne og de ny eierne tenker ikke på at denne katten kan få unger, så neste sommer ender de opp med 6 kattunger de ikke vil ha. Og det er jo dyrt å skal avlive så mange kattunger (noe det burde være ettersom man ikke burde gjøre det uten å ha god grunn til det) så da er det enklere å bare legge de i en pose og kaste de i søppela, hvor de dør sakte og pinefullt.

Fysj! Hater virkelig folk som ikke klarer å tenke lengre enn sin egen nese når det gjelder dyr!


 

Når man kjøper et dyr så burde man vite masse om den typen dyr, ha mulighet til å gi dem et godt liv, kunne ta ansvar for eventuelle unger (eventuelt sterilisere), ha noen som kan passe dem vis man skal på ferie og huske på at dyrene kan leve i mange mange år, og at det er best for dem å være hos samme eier hele livet. Og man burde ha råd til vetrinærbesøk i tilfelle noe skjer.

Julestemning! 2

Jeg sitter å slapper litt av etter å ha pusset vegger og taket på ene soverommet og hatt på mer spakel, og hører på julemusikk. Jepp julemusikk!

Skal lage julecder til jula og da er det greit å sortere ut drittmusikken i god tid før. Alle de andre årene har jeg begynt for sent så det ikke har blitt noe av. Har 240 sanger å høre gjennom. Og det er mye amerikansk dritt. Hva har liksom surfing å gjøre med jula? Ingenting!!! Og countryjulemusikk er jo bare depressivt. Dessuten er det veldig mange som synger med skingrende irriterende stemmer. Så sletter unna MYE for å si det sånn!

God jul!

Dagens bilde: Hjerte på gulvet 2Fant en flekk meg faktisk likte på ferga i foregår ;)

Søt liten fyr! 4

Da jeg syklet hjem fra jobben så holdt jeg på å sykle over en søt liten fyr. En frosk!Jeg stoppet selvfølgelig opp, ettersom jeg syntes det var rart at den lå helt i ro. Det viste seg at den ikke var skadet, men bare rett og slett så redd at den spilte dø.. Jeg løftet den opp forsiktig og flyttet den mer mot grøfta sånn at den ikke blir overkjørt hvis det kommer bil. Den var utrolig søt da! Spesielt da jeg pirket borti den og den gjemte hodet sitt under framføttene! Som om han lekte gjemsel! Lot han raskt være i fred så han skulle slippe å være redd.

#dyr #frosk #animal #hildur90 #mshildur90

Spørsmålsrunde! 9

Da tenkte jeg at jeg kan prøve enda en spørsmålsrunde.. Spør om hva som helst og dere får selvfølgelig kommentar tilbake! Kom med noen kreative morsomme spørsmål da! ''favorittdyr'' og sånt er jo litt oppbrukt..

Kanskje jeg svarer på video om jeg tørr!Ønsker fra the black angel 5

Smykker:Skjørt:Kjole:


Men denne kjolen er litt for kort for meg. Men fin da så måtte ta den med!

Vesker:
Den katteveska var bare så søt! :D
Dagens bilde: Hånd. 2Morgen folkens 4

Wow jeg våknet faktisk klokken ni! Uten at vekkerklokka har ringt! Og fullt uthvilt! Skjer ikke så veldig ofte. Når jeg står opp må jeg virkelig tvinge meg selv til det, for jeg vil helst sove mer. Og da går jeg rundt i en time eller to før jeg våkner litt til. Men i dag var det liksom godt å våkne. Sikkert pga all den sunne maten jeg spiste i går :P Lagde en slags grønnsaksgryte også stekte jeg kyllingvinger til middag og spiste knekkebrød og hjertegod frokostblanding.. Hvem vet. Kanskje mitt nye sunne kosthold har fått meg til å enklere komme opp av sengen? Haha.. Kan iallefall si det så jeg har enda en motivasjonsfaktor til å spise sunt.

I dag er planen å få spaklet vegger og tak på et soverom, men før det må jeg jo rydde på det rommet, noe som kan bli en utfordring. Dette er jo et lite hus, så det er ikke bare bare å slenge ei seng på et eller annet rom. Har jo det soverommet jeg har malt ferdig, men der bruker ørkenrottene å få ut å springe, og jeg vil ikke at de skal gnage på møblene til foreldrene mine. Får se hva jeg finner ut. Kanskje tar jeg bort så masse ting som mulig også dekker over senga med søppelsekker eller noe sånt.. Iallefall til noen kommer hjem hit og kan hjelpe meg med å flytte senga til eventuelt hobbybua (et fancy uthus).

Blir gøy å komme igang med det rommet, for der er det jeg som har valgt hvilken farge som skal være på veggene.. Nemlig lys lilla! Nå er rommet knallgult, samme for det andre soverommet, og selv om jeg elsker gult så tror jeg det blir bedre med en lys farge, ettersom rommet ikke er så stort. Men først må jeg male taket.. Noe som er ufattelig kjedelig!

Selvportrett 12

Glemte å børste håret etter at jeg hadde dusjet en dag.. Men ble ganske fornøyd med frisyren så måtte ta bilde!


Foresten skal jeg til frisøren på torsdag.. Noen som har noen tips om hvordan jeg burde klippe håret? Jeg hopper mellom å ville ha langt hår, oppklipt.. eller kort og oppklipt hår.. Og panneluggen vet jeg slettes ikke hva jeg skal gjøre med.. Vis jeg klipper panneluggen så bli jeg å bli gal av den etter 2 uker.. Men kanskje jeg kan lære meg å klippe panneluggen min selv? Kan da ikke være så vrient? Håret mitt er egentlig så slitt at jeg burde ha skallet meg.. Men da blir jeg å se ut som en gutt..

Dagens bilder.. Fine Lillehammer 3

Bildene er fra 08.

Tilfeldig gammelt hus vi gikk forbi.

Kirke.Dagens bilde: Gobi lærer seg om.. 1

Hønseparring.. :P

 Så en jerv! 3Photoshop er gøy!

Dagens sang - The lion`s roar 0

Av First Aid Kit. Hadde besøk i går av en god venn og hun viste meg dette bandet.. Og jeg ble frelst!

 

Nytt design og header 4Likte bildet så godt at jeg måtte lage header ut av den..

Bloggen fikk litt mer svart/hvitt-tema..

 

Hva synes dere?

Dagens bilde + redigering 11

Som noen av dere kanskje så på forje innlegg hadde en av plantene fått blomst.. Denne tok jeg et nærbilde av.

Orginalbildet nedenfor!Hvilken var kulest/finest/braest? :P

Jord under neglene! 0

En av de første tingerne jeg gjorde i dag da jeg sto opp, var å gå ut i ''drivhuset'' og plante ut noen greier fra en blomst jeg ikke kommer på navnet på i farten. De hadde stått i vann og fått røtter så jeg fant ut at det var på tide å plante dem ut. Herlig å få litt jord under neglene! Når jeg var ferdig å plante dem ut ga jeg dem vann og litt gjødsel.


De ser ikke så fine ut nå, men det som er fantastisk med disse blomstene er at vis de blir stygge så er det bare å klippe de ned så får de nye blader og greiner. Og veldig vakre blomster. Har lest en plass at man kan blande bladene med olje for å få til noe slags hudpleieprodukt. Må jeg jo nesten sjekke ut litt.. For vi har sikkert 20 sånne planter i ulike farger! Og gøy å kunne bruke plantene sine til noe..

Barnemas.. 3

Alle eldre i familier maser noe voldsomt når det kommer til barn når man kommer til en viss alder. Man trenger ikke en gang å ha kjæreste for at de skal mase. Flere ganger i året begynner folk å spørre om når jeg skal få barn osv, og det er virkelig irriterende. De tar det som en selvfølge at jeg vil ha barn. Og helst flere barn også.

Det finnes faktisk folk som ikke har lyst på barn, og det er da deres valg. Likevel blir man sett rart på når man sier at man ikke vil ha barn, spesielt hvis du er en kvinne. Til og med om sier at du bare vil ha et barn blir du sett rart på og utspurt. Man blir sett på som om man er skadet på et eller annet vis. At man er så ødelagt at man ikke forstår at man må få barn for å ha et fullt liv. Eller at man er egoistisk og kald.

Men de som faktisk velger å ikke få barn fordi de ikke vil ha barn er jo uegoistiske.. De som ikke har lyst på barn blir jo ikke gode foreldre. Å ha en mor eller far som ikke vil ha deg er sikkert ikke noe gøy, og uansett hvor mye man later som, så forstår barnet at de ikke var ønsket. Og trenger man virkelig å være ødelagt for å ikke vil ha barn? Kanskje man rett og slett har lyst til å gjøre noe annet med livet sitt, og at man ikke trenger et barn for å ha et fullt liv. Kanskje man ikke har lyst til å presse ut en skapning og plutselig handler livet ens bare om denne skapningen som tar nesten alt av tiden din. Uansett trenger man da ikke være ødelagt for å ikke ville ha barn? Eller?

Jeg vet ærlig talt ikke om jeg vil ha barn. En del av meg har null lyst til det mens en annen del av meg har lyst til det. Ikke fordi jeg ikke liker barn, for det gjør jeg, men fordi jeg ikke har lyst til å ha ansvar for en annen person resten av livet. Dessuten er jo planeten vår overbefolket nok fra før av. Kanskje har jeg mer lyst til å adoptere isteden. Det finnes kjempemange barn uten foreldre som bor i fattighet og som ikke har noen som virkelig er glad i dem. Jeg blir jo selvfølgelig glad i ungen vis jeg en gang får en, men jeg vet ikke om jeg gidder at livet mitt skal bare omhandle å ta vare på et barn, og iallefall ikke flere. For det er jo mye jobb å ta vare på et barn.

Jeg er kanskje bærer av et gen som gjør at sjansen min for å få handikappede barn er større. Fragil x heter det. Vis jeg er bærer av det har det også noen bivirkninger på meg, ikke så veldig mange og ingen veldig alvorlige.. Jeg ser ikke på det som så veldig viktig for meg å finne ut om jeg er bærer av det eller ikke, men folk mener at jeg må finne det ut ettersom en av bivirkningene er at man kan få overgangsalderen tidligere enn vanlig. De mener altså at jeg må finne ut om jeg har genet eller ikke, og om jeg har det må jeg skynde meg å få barn så jeg ikke plutselig sitter å ikke kan få barn. Men om jeg ikke får barn så er det ikke noe problem for meg. Jeg vil ikke skynde meg å få barn uten partner bare fordi jeg kan få overgangsalderen når jeg er 25, 30 eller 45. Hallo liksom.. Vis jeg finner ut at jeg vil ha barn, men ikke kan få det selv, så adopterer jeg da bare.. For min del er ikke det en viktig del av å få barn å gå gravid og ødelegge kroppen min, men følelsen man får for barnet.

Er jeg mindre kvinnelig fordi jeg egentlig ikke har lyst til å få barn?

Og for at ikke folk skal misforstå og klikke.. Jeg sier slettes ikke at det er dumt å få barn, men man må kunne få lov til å si at man ikke vil ha barn uten å bli sett rart på. Det er ikke det viktigste i livet for absolutt alle. Dessuten finnes det jo de som faktisk ikke kan få barn, og det kan være veldig sårende å bli spurt om barn konstant..

Det er ikke sommer! 5

Jeg forstår ikke hvorfor folk klager over at det ikke er sommer? Ja det regner, men er ikke gresset og løvet grønt og lammene nesten voksne? Vi i Norge burde jo være såpass vant med at sommeren for det meste er grå og våt, så hvorfor klage over det? Selv om det er regn er det fremdeles sommer!

Prøv heller å kle deg naken å løp rundt i regnet (ikke anbefalt for de som bor i by eller tettstrøk da). Eller lag deg en kopp kakao og finn fram en bok, og les mens du hører på regnværet som slår mot taket! Eller bruk dagen til å organisere i skap og skuffer, vaske eller gjør noe som du har utsatt lenge. Sett deg i godstolen å se tv. Bruk dagen til å lage et kjempegodt måltid, eller bak boller. Det er så mye godt man kan gjøre ut av en dag selv om det regner.

Og om det har vært sol konstant hadde dere klaget da også! Jeg husker en sommer det var så varmt og fint at vi fikk faktisk vanningsforbud, ettersom det holdt på å bli tomt for vann. Da var det mange som klaget og hadde det så fælt, og nærmest ba til Gud om regn! Man må huske på at for at det skal være så fint og grønt ute som det er nå så må det til både regn og sol!


(Bildet er redigert med Photoshop. Ble litt stilig!)

Man må bare ta det man får og gjøre det beste ut av det! Prøv å se positivt på ting og alt blir så mye enklere! Ting man ikke kan forandre på må man jo bare godta. Og til og med storm har jo sin sjarm!

 

Sorry Madonna.. 2

Jeg er lei av å se puppene dine og du er faktisk over 50 år! Er det ikke på tide å kanskje muligens slutte å være så opptatt av å få oppmerksomhet? Det er jo ikke spesielt sjokkerende lengre heller ettersom du gjør det sånn en gang i måneden på scena..Vanskelig å være positiv 4

Det har vært vanskelig å holde opp humøret i de siste ukene, men jeg har prøvd mitt aller beste. Jeg har vondt i ryggen, noe jeg har hatt ganske lenge, men nå har jeg rett og slett begynt å få vondt i stort sett hvert eneste ledd i kroppen. Når jeg våkner er det aller verst, men etter at jeg har bøyd og tøyd litt og vært i aktivitet blir det bedre. . I foregår da jeg skulle sykle til jobb var det ene kneet mitt så vondt at jeg nesten fikk lyst til å hyle, men det gikk heldigvis over etter et minutt eller så. Men noe av det blir verre igjen når jeg anstrenger meg, sånn som når jeg er på jobb. Jeg må løfte en del ganske tunge stoler før jeg skal vaske gulvene, og det tar på i ryggen kjenner jeg. Ikke hver dag det er like fælt, men slitsomt å ha vondt hele tiden.

Men jeg skal ikke la depresjonen overta igjen. Det tok meg eviglang tid å klare å fokusere på det positive med livet mitt, så det skal jeg ikke tilbake til. Det positive er jo at det finnes leger og hjelp å få. Og at det mest sannsynlig hjelper veldig bare å legge om kostholdet mer og trene mer. Det sier seg jo selv at når man sliter med å få i seg alt man skal ha av næringsstoffer så kommer det til å gjøre vondt når man plutselig blir mye mer aktiv enn før. Og om det er gikt eller noe sånn der faenskap så overlever jeg det også. Det har også blitt litt bedre bare av at jeg byttet seng, fra en seng med elendig madrass til en som er mye bedre.

Men det er ikke lett å være positiv når man har så vondt i en alder av 21.. :P Jeg begynner å bli drittlei rett og slett..

En annen ting er at jeg har fått virus eller noe sånt på mailen min så nå får jeg ikke kommet meg inn på den.. Litt irriterende ettersom de som blir med i kreativkonkurransen min sender sitt bedrag til mailen jeg ikke får lov til å åpne.. Men blir nok ordning på det også etterhvert.. Har laget meg en ny mail for en uke siden, men den har jeg bare tenkt å gi ut til mine nærmeste og sånt ettersom etternavnet mitt står i den. Blææææ.... Lei lei lei lei!

 

Ønsker fra dragenshule.no - Klær og ting. 3
Røkelsesbrenner.

Pynteting for å ha ministatuer på..
Urtegal! 0

Først en liten oversikt over hva jeg har gjort i dag.. Bare for å skryte litt..

 

- Malt litt på et uthus + to planker som Pappa hadde satt opp på huset isteden for noen gamle som hadde sprukket. Måtte klatre høyt opp i en stige som sto skjeivt.. Megaskummelt, men Pappa hadde presset den så langt ned i jorda at jeg egentlig ikke hadde noen grunn til å være redd!

- Plukket ugress og vatnet planter. Wiii så gøy!

- Vært på jobb.

- Jogget litt med hunden for å kjenne hvordan kneet mitt føles.. Har hatt en del vondt i ledd og muskler i det siste, men har i det minste fått bedre kondis i sommer.. :P Kneet var ikke så verst heller..

- Laget middag.

Så til poenget med innlegget..

Det er helt fantastisk å ha en hage med forskjellige urter i! Herlig! Går ut i hagen hver dag når jeg lager middag og plukker noe for å ha oppi maten. Vi har ikke så masse urter, men løpestikke, gressløk og sitrontimian passer i det aller meste! Vi har også fenikkel, som passer til fisk og vilt, men det spiser jeg veldig sjeldent.. Jeg har også lært meg å spise tomat som er kokt eller stekt, noe jeg ikke gjorde før pga frøene. Men vis man koker dem lenge så blir det jo mer eller mindre som det man får kjøpt på boks, grovhakkede tomater.. Så har brukt mye tomat de siste ukene! Har eksprimentert litt for å si det sånn.

Middagen i dag ble kyllingvinger med en blanding av potet, gulrot, hvitløk, løpestikke, gressløk og sitrontimian. Hadde ikke i noe annet krydder faktisk. Ble kjempegodt! Prøvde også å lage pasta og kjøttdeigsaus i går til meg og Pappa, men ble misslykket. Men vet iallefall hvor jeg gikk feil så jeg skal prøve på nytt igjen. Sausen lagde jeg jo fra bunnen av, noe jeg aldri har gjort før, så hadde i for lite tomater og urter i forhold til kjøttdeigen ;) Men smakte godt med litt sweet chili på i det minste! Har også lagd en del gryter med bare råe ingredienser (forutennom pølsa da) som ble kjempegod!

Tenker at etterhvert skal jeg prøve å lage det meste mer eller mindre fra bunnen av. Og når jeg en gang får egen hage skal jeg ha en fantastisk urtehage! Jeg liker å ha jord under neglene og være grønn på fingrene :D Dessuten er det jo sunt med urter!Random bilde fra i sommer som jeg tror jeg ikke har lagt ut før.. Blåmeis for de som lurer.

Psykisk syke burde ikke få barn. 7

Vis man faktisk er så dårlig at man nesten ikke klarer å ta vare på seg selv, og har dager hvor man ikke klarer å gjøre noen ting enn å sitte å se tv, burde man ikke prøve å få seg barn i tillegg.

Jeg blir så sint når jeg hører om folk som planlegger å få barn, selv om de absolutt ikke klarer å ta vare på et barn. Enten de har dårlig råd, ingen jobb eller er psykisk syke.. Vis man ikke er helt sikker på at man kan gi ungen den sikkerheten og tryggheten den trenger, burde man ikke få seg barn. Da burde man heller jobbe med seg selv sånn at man kan få barn senere.

Selvfølgelig trenger ikke barn å lide av at foreldrene er psykisk syke, og noen klarer å ta godt vare på barn selv om de er deprimerte osv, men hvorfor ta sjansen på å få barn når man allerede sliter? Hvorfor ikke vente til man faktisk er så bra at man kan være sikker på at man er klar for barn?

Barn blir som oftest påvirket at at foreldrene er psykisk syke, selv om det ikke trenger å få så store konsekvenser. Kanskje blir ungen usosial og sjenert fordi den var oppvokst med at foreldrene aldri tok den med ut blant folk, men heller satt hjemme og syntes synd på seg selv.. Kanskje blir den å føle seg ignorert. Kanskje blir den ikke å føle seg trygg. En ting er sikkert iallefall.. Har du psykiske problem så ikke klem ut en unge før du er frisk.. Og vis du allerede har barn og sliter.. Skaff deg hjelp, så ungene slipper å slite i tillegg..


(Bilde funnet på: takenbythewind.com)

Mitt beste bruktbutikk-kjøp! 0


Mamma og Pappa som kjøpte det til meg når vi var på Lillehammer et år.

Speilet skal stå oppå sminkebordet da.. Men er ikke så høyt under taket på soverommet her!

Det er litt slitt noen plasser men det kan jeg alltid fikse.

 

Hva er ditt beste bruktbutikk-kjøp?

Fancy hår! 0

Hadde jeg bare giddet å drive å farge håret mitt hadde jeg ville hatt det sånn her:Hade bra stygge benk! 6

Her er det bestandig mye å gjøre.. Derfor jeg har vært litt lite aktiv på bloggen i sommer. I dag har jeg fjernet en råtten benk fra plenen og slengt den bak uthuset hvor den skal ligge under klipt gress å råtne bort. Det høres kanskje ikke så tungt ut.. Men har du sett sånne benker som er laget av tykke tømmerstokker? En sånn som bruker å være på parkeringsplasser og utfor gatekjøkken? Det var en sånn jeg har fjernet.. Den var råtten men ikke så råtten at jeg bare kunne rive den skikkelig fra hverandre, så jeg måtte bruke øks! Var faktisk litt gøy for før har jeg vært livredd for å bruke øks.. Men i dag tenkte jeg faktisk ikke over det før jeg var ferdig! Øks er jo et farlig redskap som man må være forsiktig med. Jeg vil ikke ende opp med ei øks i kneet.. :P

Etter at jeg har spist og drukket litt skal jeg ut å jobbe litt mer. Har en del ting i hagen fra gatekjøkkenet som skal bak uthuset og så har jeg en liten del av plenen som må klippes. Jeg klarte jo å ødelegge gressklippern for noen uker siden og derfor er en del av plenen fremdeles ikke klippet i år. Men jeg har gått over litt med ljå nå og da så det er ikke alt for langt.

Så må jeg vel på jobb ;)

Godt å ha ting å gjøre!

Vær stolt av å være norsk! 0

I de siste årene har det blitt vanlig å bruke engelske og amerikanske ord. Vis vi dulter inn i noen ved et uhell sier man ''sorry'' for eksempel. Jeg gjør det faktisk selv, men det høres så falskt ut at jeg har begynt å si ''unskyld'' isteden. Her på blogg.no skrives sikker halvparten av overskriftene på engelsk.. Selv om de aller fleste skriver på norsk på bloggen sin. Og jeg lurer nå egentlig på hvorfor? Er det kulere å skrive ''photo'' enn ''foto'' eller ''bilde''? Jeg kunne forstått det på de bloggene som har utlandske lesere, men da skulle jo innholdet vært oversatt eller skrevet på engelsk. Eller om man bor i utlandet. Men når man ikke gjør det så ser det jo bare dumt ut. Man burde jo kunne være såpass stolt av å være norsk og stolt av språket sitt at man faktisk skriver overskriftene sine på norsk. Eller er det et stille rop om å bli ''oppdaget'' av utenlanske medier og bli berømt?

Å vanne ut språket sitt med ord fra andres språk er jo litt tåpent. Til slutt blir jo alle å snakke engelsk, uansett hvor de bor. Og alle går i likedan klær og alle har samme kultur, som selvfølgelig er den kulturen Amerika står for, som handler om å kjøpe mest mulig og gi faen i miljøet. Det er mye feil med Norge, og språket vårt kan virke ganske teit av og til, men det er vårt språk og vi burde jo verne litt om det iallefall. Dessuten ser det jo tåpent ut med engelske overskrifter når ikke innholdet er det.(bildet er funnet på qxl.no, snakkebobla er laget av meg..)

Minner om konkurransene jeg har + dagens bilde. 0

- Kreativkonkurransen hvor to stykker vinner goodybager finner du her. Alle har en sjanse til å vinne.

- Bloggvurderingskonkurransen finner du her, hvor du bare trenger å svare på et enkelt spørsmål.Noen vakre blomster i hagen.

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com