hits

Dagens sang: Wild Flower 0

Av Ryan Adams, en av mine favoritter! Har hatt denne sangen på hjernen i hele dag!

Dagens bilde: Elgkalv 0Denne søtingen var utfor vinduet mitt for noen uker siden! Hvor gammel den er vet jeg ikke, men utrolig søt var den iallefall!

#elg #dyr #moose #foto #fotografi #bilde #photo #hildur90 #mshildur90

Fotografier: Brann! 0

For en stund siden var det brann der jeg bodde fram til jeg var 7 ca. Slippen (der de før i tiden fikset båter) brant ned, mest sannsynlig fordi noen hadde vært der å brent søppel. Jeg brukte å leke masse der som barn, ettersom det var så mye å utforske, og derfor er det ganske trist at det har brent ned. Men det ble litt fascinerende bilder av det. 

 Hva synes du om bildene?

#brann #leka #gutvik #trøndelag #norge #bilde #fotografi #photo #hildur90 #mshildur90

Trygge fuglekasser? 0

I sommer har jeg hatt en masse fugler i ulike fuglekasser i hagen, og fulgt spesielt med den kassen som er utfor soverommet mitt. Et par ganger har jeg sett kråka prøve å sitte på kassen for å ta eggene/ungene, og dette liker jeg ikke. Det er skråtak på huset, så den kan ikke sitte der, men det virker som om den har lært seg et par nye triks. Den holder seg nemlig fast med klørne på hjørnene av fuglekassen. Jeg tror det gikk bra med årets fuglebarn, men det er vanskelig å vite med sikkerhet. Kassen vår ser litt ut som den på bildet under.

Finnes det noen design på fuglekasser som er helt trygge mot rovfugler?

#fugl #bird #hage #dyr #animal #hildur90 #mshildur90

Dagens sang: Tonight Tonight 0

Av The Smashing Pumpkins! En av favorittsangene mine, som har fulgt meg lenge!

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com