hits

Monster! 4Tegnet på linjet papir dessverre... mn kul likevel ;)

Krabbe 2

Gøy på paint!

Pakke i posten :D 4

I dag har jeg vært å hentet en pakke i posten fra onlinezoo.no :D Skikkelig fornøyd!

(Bildet er fra onlinezoo)

Navneforslag? 19

Er det noen som har noen navneforslag til de to jenteørkenrottene jeg får om litt? Jeg kommer særiøst ikke på noe bra så trenger litt hjelp!Indianer? 2

Tommy og Tigern. 0

Tegning av romvesen 9

Tegnet etter en tegneserie i et juleblad fra Tom Og Jerry. Et romvesen krasjet også leste han i et blad om raketter, så han tok en fyrverkeri-rakett for å reise hjem igjen. Noe som selvfølgelig ikke fungerte.. Heldigvis var nissen snill og lot han få sitte på... :P Han var så søt at jeg måtte prøve å tegne han!

Noen fluer! 3

Jeg driver litt med fluebinding, men er kanskje ikke så veldig flink. Men for å gi bort til familie og venner som driver med fisking fungerer det jo. Her er noen av dem jeg har laget som jeg ikke har gitt bort ennå:

Hva synes dere?


Tegninger av pusur 27

Gi gjerne ris og ros på tegningene mine. Jeg er ganske nybegynner når det gjelder tegning (og det meste). På disse tegningene har jeg hermet etter en gammel skoledagbok jeg fant.Ørkenrotter bestilt :D 18

Jeg begynte å bli litt stresset i går.. Jeg hadde vært på tre ulike dyrebutikker dagen før og ingen hadde noen ørkenrotter, og hadde heller ikke planlagt å få det inn i nærmeste framtid. Så i går skulle jeg på de to dyrebutikkene på fastlandet. Den første jeg gikk til var nedlagt, og jeg begynte å tenke at jeg aldri kom til å få meg ørkenrotter, og det kom til å bli skikkelig trist fordi jeg hadde så masse ting til dem hjemme som jeg kom til å måtte se på hver dag... Så gikk jeg til den andre butikken.. hvor de heller ikke hadde ørkenrotter! Men heldigvis brukte de å bestille dyr fra Sverige, så om to uker får jeg ørkenrotter! :D To små søte jenteørkenrotter som skal være i ulike farger, så jeg kan se hvem som er hvem. Blir kjempegøy! Blir slitsomt å vente i hele to uker, men må se positivt på det, og det er jo at det jeg har bestilt på nett kommer til å komme før ørkenrottene. Har bestilt 3 ulike hus + noe snacks og burvask.

Så når jeg kom hjem fra dyrebutikken fant jeg ut at jeg nesten måtte skrive noe på facebook om dette, så jeg skrev: Om to uker blir jeg mamma til 2 jenter. Og da mamma så det skrev hun på sin facebook at hun skulle bli bestemor til to jenter, og vi fikk skikkelig mange kommentarer. Selv etter at vi hadde skrevet at det var ørkenrotter det var snakk om trodde fremdeles folk at det var snakk om babyer. De hadde tydligvis ikke hatt tid til å lese kommentarene :P Skikkelig gøy iallefall! Så nå tror sikkert mange at jeg er gravid med tvillinger :P

Midlertidig header. 2Tegnet hestene selv en gang i tiden ;)

Leting 0

I går har jeg som sagt vært ute på shopping og kjøpt en del ting til ørkenrottene, men ingen av de tre dyrebutikkene jeg var inne på hadde faktisk ørkenrotter. Noe som gjør meg litt stressa.. I dag skal jeg dra til de to dyrebutikkene på fastlandet og se om de har noen. Krysser fingrene for at de har noen, ellers må jeg jo begynne å lete etter privatpersoner som skal selge ørkenrotter og det kan jo ta en stund å finne...

Utstyr til ørkenrottene 3

Som sagt skal jeg få meg ørkenrotter. Men jeg er ikke helt klar enda. Jeg har kjøpt en del ting i dag, og jeg har bur og akvarium + en del småting som var med buret fra før av. Jeg gleder meg virkelig til å få meg ørkenrotter, da jeg ikke har hatt dyr på 5 år, og dessuten har jeg aldri hatt andre gnagere enn kaniner før så er veldig spennende. Jeg vil kjøpe to hunnørkenrotter sånn at jeg har muligheten til å få unger senere vis jeg vil det. Men dette ligger langt inn i framtiden.

 Dette har jeg av utstyr akkurat nå:


Transportbur.


Bur og akvarium.


Deler til buret.


Drikke, mat og løpehjul.


Høy og spon.


Mat, godbiter, chincilla-sand for bading og ull til rede.


Her har jeg begynt å organisere inne i buret, men en del ting mangler enda, og selvfølgelig mangler ørkenrottene da! Og jeg må feste buret og akvariumet sammen, før noe slags levende kan være inni der. Må jo være trygt! :) Ahh dette blir gøy!

Litt om meg 2

For mange år skrev jeg denne introduksjonen av meg selv: "Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå."

Og dette stemmer egentlig ganske godt enda. Jeg føler meg enda malplassert, samtidig som jeg til en viss grad føler jeg har funnet min plass i verden. Jeg drømmer meg enda bort, og prøver å vise folk hvem jeg egentlig er, isteden for å gjemme det vekk.

Jeg heter egentlig Hilde (selv om kallenavnet mitt er Hildur). Jeg er 24 år og har akkurat flyttet hjemover igjen etter å ha studert dokumentasjonsvitenskap i Tromsø. Jeg kommer egentlig fra Nord-Trøndelag, men har bodd store deler av livet mitt i Nordland. Jeg har mange interesser og hobbyer, kanskje litt for mange, for jeg føler at jeg ikke er sånn skikkelig flink i noen av dem. Dessuten kommer jeg alltid på nye ting jeg har lyst til å prøve, så listen blir bare lengre og lengre. Mine interesser og hobbyer er: Fluebinding, tegning, bøker, dyr, maling, scrapbooking, gaming, youtube, animasjon, hekling, ta bilder, holde på i hagen, natur, oppussing, menneskerettigheter og dyrevern. Jeg har prøvd å luke ut noen hobbyer, men jeg liker dem alle sammen, så isteden har jeg valgt ut noen jeg skal fokusere på. De jeg legger mest fokus på (iallefall i teorien) er: Tegning, youtube og litteratur. Tegning er første steg til å lære seg å animere, samtidig som jeg tegner en del til youtube-kanalene mine. Youtube der lager jeg for det meste gaming-videoer, men blir nok litt mer forskjellig etterhvert. Litteratur da går det både i lesing og skriving, da jeg elsker å lese, og samtidig elsker å skrive. Det å finne på historier, karakterer og egne verdener er noe jeg har gjort siden jeg var ganske liten, og har derfor lyst å utforske om dette er noe for meg. Jeg har laget meg en nettside for skriveriene mine, som heter Hildehogsnes.no, så sjekk gjerne ut den (den er under arbeid enda da)

Det jeg vil skrive mest om på denne bloggen er kreative hobbyer, litteratur, hagearbeid og dyrevern, men ettersom jeg har så mange interesser så blir det litt forskjellig annet også. 

Jeg har en annen blogg, som handler primært om youtube og gaming, men som jeg også legger ut anmeldelser av filmer, bøker, serier osv. Så om det interesserer deg kan du jo ta turen dit også. Den heter MsHildur90.blogg.no

Hva mer? Jo. Jeg er administrator av to gruppeblogger, RageQuit.blogg.no som omhandler gaming og andre "nerdete" ting, og Hobbygruppa.blogg.no som omhandler alt av kreative hobbyer. Begge gruppene er åpne for nye skribenter.

Jeg er veldig glad i dyr, og har for tiden en ørkenrotte ved navn Klara Numel Houdini, som jeg også skriver litt om innimellom. Jeg har tidligere hatt flere ørkenrotter, men ettersom jeg ikke skal ha flere dyr på en stund etter Klara, er hun dessverre alene. Drømmen er å ha flere dyr, men jeg vil ha en fast jobb, trygg økonomi og førerkort før jeg skaffer meg flere dyr. Håpet er å kunne ha hagehøns etterhvert, ettersom jeg allerede har hønsehus, og elsker høns. Jeg har også veldig lyst på både katt og hund. Men dette får vente til livet mitt er klar for flere dyr. Akkurat nå driver jeg å reiser mye mellom hjemplassen min og sør-trønderlag, så passer dårlig å anskaffe seg flere dyr. 

#hildur90 #mshildur90 #hobby #dyr #dyrevern #nordland #dokumentasjonsvitenskap #kreativitet #litteratur

 

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com