hits

Svar på spørsmålsrunde: den 3. 1

video:mov000020


Kremt.. Ignorer alle ''ehm''-ene :P

3. konkurransedeltaker: http://lauraconstanze.blogg.no/ 4

 Dette bildet har hun sendt meg til konkurransen, og hun skrev dette om temaordet: ''Jeg tolket eventyrlig som noe vakkert, og jeg synes det lille naustet mot det majestetiske hondalsvatnet har noe eventyrlig vakkert over seg''.

Bildet er litt redigert. Jeg synes det var kjempfint og er kjempeglad for at flere endelig blir med på konkurransen.

Bloggen hennes finner du her. Hvor hun skriver om sine to små ørkenrotter og legger ut bilder hun har tatt. 

Info om konkurransen finner du her.

Dagens bilder: Redigerte selvportrett 7

Personlig synes jeg det nederste var finest.. Men det første var også litt kult så måtte ta det med.

Her er originalen:Ganske fint det også..

Svar på spørsmålsrunden del 2: 5

video:mov000015


Fremdeles flaut.. :P

Svar på spørsmålsrunde del 1: 2

video:mov000014


Etter ti forsøk fikk jeg til noe som jeg fikk til å legge ut.. Skikkelig flaut å filme seg selv, så ikke døm meg alt for hardt :P

Dyrevennlig produktvurdering: Swedish spa exfoliating body scrub 1

En kroppsskrubb med salt, mandelskall, ingefær, søtmandelolje og vitamin E. Koster 199 kr, og kan finnes her, på Oriflame sine sider (bildet er lånt derfra).Pluss:

+ Dette plusstegnet skulle egentlig vært gigantisk, for denne skrubben lukter innigranskauen godt! Den lukter så godt at jeg vurderte nesten å smake på den (noe det står på den at man ikke skal). Den luktet så godt at jeg fikk lyst til å bruke den hver dag i dusjen. Og den skal selvfølgelig ikke brukes hver dag da det blir for hardt til huden. Man får faktisk spa-følelse av den lukta.

+ Skrubber godt. Fikk mykere hud på skuldrene og ryggen.

+ Boksen varte over ei måned, og da har jeg brukt den på stort sett hele overkroppen, så varer ganske lenge.

Minus:

- Vis du har sensitiv problemhud, kan du reagere på den. Men trikset er å ikke bruke den så ofte, to ganger i uka er nok, og ikke skrubb så veldig hardt. Den feilen gjorde jeg og endte opp med små røde sår på ryggen! AU! Da jeg lærte av mine feil og kuttet ned på forbruket reagerte jeg ikke på den mer. Så den er nok som alle andre skrubber.

- Etter at du har påført denne himmelske skrubben med den fantastiske lukten, føler du deg som om du har smørt inn huden i vaselin. Du føler deg nesten klissete, noe jeg ikke er noe stor fan av. Du må nesten bruke såpe over områdene du har brukt den på for å føle deg mindre klissete. Ellers kommer jo restene av skrubben på håndduken.

- Ikke mindre urenheter av den.

 

Alt i alt et helt greit produkt. Det har et stort pluss, nemlig den gode lukten, men også et stort minus, nemlig den klissete følelsen. Jeg vil ikke gå så langt som å anbefale produktet, men jeg vet jeg blir å kjøpe den igjen. For vis man klarer å overse den klissete følelsen så er den jo faktisk veldig bra.


Minner om konkurransen jeg har gående, hvor alle kan vinne goodiebags! Gå inn på konkurranse-kategorien for mer info.

Dyrevennlig produktvurdering: Optimals oxygen boost cream 1

Ansiktskrem som skal gi glød og fuktighet. Den koster 279 kr, og jeg vil si at den er verdt det! Den kan du finne her, på Oriflame sine sider (bildet er også lånt derfra).Jeg har brukt den nesten hele sommerferien, da jeg fikk noen ekstra produkter med på kjøpet da jeg kjøpte for over 1000 kr  (kjøpte til flere enn meg).

+ Jeg har en fantastisk blanding av tørr hud, fet hud og sensitiv hud, så å finne en fuktighetskrem for funker er vanskelig, men denne gjorde at ansiktet mitt ikke ble så tørr og jeg reagerte ikke på den. Så det er et stort pluss. Synes heller ikke at ansiktet mitt ble noe ekstra fet av kremen.

 

Pluss:

+ God konsistens.

+ Har hatt den med meg å reist en god del, og kan skrive under på at den boksen tåler en del :P Tykt glass..

+ Funker på problemhud.

+ Varer lenge fordi du ikke trenger å bruke så mye hver dag.

+ Kan brukes som både natt- og dagkrem.

 

Minus:

- Inneholder alkohol.

- Litt dyr, men de fleste gode kremer ligger på denne prisklassen, og man kan alltid vente til den kommer på tilbud!

 

Alt i alt så vil jeg anbefale denne. Vis du ikke bare vil ta mitt ord på det så kan du gå inn på linken oppfor og gå inn på ''kommentarer og vurderinger'' hvor flere har vært inne å skrevet. Den har fått 5 av 5 stjerner. Kommer nok til å kjøpe denne igjen når min er tom, men masse igjen enda!

 


Husk konkurransen jeg har gående, der alle som blir med kan vinne en goodiebag. Gå inn på konkurranse-kategorien for mer info. Lett å finne og lett og vinne.

Har kokt solbær-blåbær-saft! 7

Jeg har plukket litt bær både i sommer og i fjorsommer. Så på lørdag fant jeg ut at jeg endelig skulle gjøre noe med de bærene. Jeg fikk låne saftkoker av Mamma. Hun og Bestemor hjalp meg litt med å finne ut hvor lang tid de skulle dampes og ca hvor mye sukker jeg skulle ha, samt hvordan en dampkoker faktisk funker.. Var veldig gøy og jeg fikk hele 11 liter saft ut av bærene. Smaker ikke så mye blåbær egentlig, ettersom jeg fant så lite i fjor og ingenting i år, men har jo hatt oppi litt så vet jo at næringsstoffene fra dem er der. I dag drakk jeg hjemmelaget saft til frokost, og det var kjempegodt!


Husmorsemne likevel kanskje?Nam nam nam! Ga bort mesteparten da, men fikk med meg 1 liter til Tromsø som jeg skal kose meg med i høst!

Gøy å lage noe av det man finner ute!

 


Minner om konkurransen jeg har gående, der alle som blir med kan vinne en goodiebag. Gå inn på konkurranse-kategorien for mer info. Lett å finne.

Dagens bilde: Grønt, mindre skummelt monster 1Dagens bilde: Trollskogen 7Her trodde jeg det bodde troll da jeg var lita, pga de kule trærne:P

På en annen planet! 4

Litt tåke om morgenen!

 

Pene kyr og en tullete Yankee.

 

Fjellene ved Lekamøya:En søt liten kar! Er kjempemasse gresshopper her!Fantastisk natur her!


Dagens bilde: Minimonstre 8

Disse to skapningene fant vi på parkeringen til hytta. Det er to børstespinn-larver, som etterhvert blir til sommerfugler. Hunnene er litt uheldige da, for når de blir sommerfugler har de ikke vinger. De sitter på grenen der de ble klekt og venter på at en hanne skal komme flygende og befrukte henne, så hun kan legge egg også dø... :P

 

Minner også om kreativkonkurransen, som alle som blir med kan vinne noe på. Ettersom så få har blitt med så må jeg nok utvide konkurransetiden med ei måned.. For å plukke ut to vinnere blant to deltakere er litt kjedelig. Litt skuffet over at ingen flere har blitt med.  Dere finner iallefall mer info vis dere går inn på konkurranse-kategorien.

Kattepusene! 6Ikke noe søte nei! De to svarte er gutter og de gråe er jenter.

#katt #kattunge #dyr #kjæledyr #animal #hildur90 #mshildur90

Oppussing før og etter. 5

Soverom nr 1:

Før: Gult er kult!

Etter: Grått er gått...Soverom nr 2: Gult er fremdeles like kult!Etter: Lilla er like fint som billa... (rim er ikke min sterke side)..

Blir glad hver gang jeg går inn i det lilla rommet fordi det er så fint! :D

 

Q: Hva synes dere?


Her igjen! 3

Tilbake til det digitale samfunnet med hår under armene og lo mellom tærne. Herlig herlig! Har hatt det koselig på fjellet, selv om det ikke har vært så fint vær og ikke så mye å gjøre. Passet nå barn for det meste, og det er jo koselig, selv om jeg kan bli litt lei av og til.. Har også stukket hodet i elva for å vaske håret, noe som var fryktelig kaldt, men fantastisk på en primitiv i-et-med-naturen måte.

Har egentlig ikke savnet internett og spill så mye, selv om det kunne bli til dels kjedelig på kveldene på hytta. Sikkert fordi jeg glemte å ta med en eneste bok som faktisk var gøy å lese.. Ei bok om digital media og Veien til førerkortet er ikke akkurat spennende lesing. Men overlevde med hjelp av ukeblad og donaldpocket. Dessuten var det jo trivelig å sitte å snakke skit med foreldrene og også broren min som var oppe på fjellet en dag.

I dag skal jeg være med ene broren min og samboeren hjem til dere å være der noen dager, noe som blir koselig!

Har masse bilder fra turen jeg vil dele, men det kommer litt senere i dag.

Fjelltur! 3

Da blir jeg borte til og med lørdag. Skal på hytta, hvor vi ikke har strøm eller vann i kranene! Blir kjempegøy, selv om jeg gruer meg til å være borte fra internett og sånt så lenge. Men jeg har nok godt av det! Så snakkes om ca ei uke, og kos dere uten meg! :D

Note to self.. 6

Nr 1: Aldri mer ha hvitt putetrekk med rødt mønster.. Å våkne opp og tro at du blør er ikke gøy!

Nr 2: Aldri drikk igjen! Du er dum i fylla!

Nr 3: Bergensere er lettlurt! Meg "Jeg har blitt skutt og det gjorde nesten ikke vondt..." Fikk til svar "HVA HAR DU? HVOR DA?"


(Bilde fra mars, hvor jeg egentlig kommer fra).

Konstruktiv kritikk.. 0

Jeg er irritert. Mest på meg selv, fordi det er på denne måten. Null sosiale følehorn og så sjenert at folk må jo tro jeg ikke har noe personlighet og så usikker at ingen klarer å tolke meg.. :P Jeg liker de som ikke liker meg, og om noen er dumme nok til å like meg så liker jeg mest sannsynlig ikke dem.

 

Sånne ting tenker man når man ligger fyllesyk og har ingen å skylde på enn seg selv! Folkens, alkohol er ikke bra!

Men overlever nok.

Hadde det veldig gøy i går da! :D

Hva vil dere jeg skal skrive om? 2

Jeg er litt tom for bloggideer for tiden.. Når jeg er ferdig med malingen av soverom ( i morgen) skal jeg legge ut et innlegg om det, Også skal jeg hive meg rundt å svare på spørsmålsrunden i helga (kom gjerne med flere spørsmål til den) men ellers har jeg ikke noen ideer.

I dag er planen å male mest mulig før jeg drar på jobb, og når jeg er ferdig på jobb skal jeg plukke inn rabarberaen som står igjen. Andre gangen jeg høster inn rabarberaen i sommer, men denne gangen er de bittesmå pga det dårlige været som har vært i det siste. Hadde jo også planlagt å plukke bær før jeg drar, men med tanke på at solbæra såvidt har begynt å få farge blir nok ikke det noe av. Chiliplantene og tomatplantene som jeg har styrt og stelt med i sommer blir heller ikke modne før jeg drar, så det er jo litt kjedelig. Men jeg ser at det iallefall blir mye chili, og tomatplantene er for det meste store og kraftige og har begynt å fått blomster, så noe blir det iallefall. Ikke en gang jordbærene har begynt å få farge liksom! Jaja.. Man får ta det man får.. Også krysser vi fingrene at det ikke begynner å snø før alt er modent og plukket.

Jeg skal plukke rabarberaen fordi jeg skal gi det til ene onkelen min, så han kan lage syltetøy! Han, bestemor og bestefar kommer på et kort besøk i helga så det blir gøy!


Rabarberaen jeg har plukket før i sommer.. Blir nok bare en brøkdel av dette i kveld.

Q: Hva vil dere at jeg skriver om?

Fuglehviskeren Hildur 2

I gårkveld ble jeg obs på at en fugl hadde kommet seg inn i røykerommet vårt, som nå blir brukt som gartneri. Jeg gikk ut for å få den ut derfra så den ikke skadet seg.. Tok på meg genser og hansker i tilfelle den skulle bite eller ha noen slags sykdom. Vi har hatt en fugl der inne før i sommer og da fanget pappa den inn, så det var det jeg tenkte å gjøre. Den fløy opp og ned langs vinduet og prøvde å komme seg ut stakkaren, så jeg stakk rett og slett bare handa mi under den da den fløy opp, og da den fløy ned igjen landet den på handa mi. Den satt å så på meg, litt småskeptisk, så bar jeg den sakte mot døra, og da vi kom til dørkarmen fløy den sin vei! Var skikkelig kult!

Tror det var en rødstjert.Bildet har jeg funnet på: linerle.com. Den rødstjerten jeg fant var litt mørkere på kroppen.

Fysj og æsj! 6

I foregår da jeg sto på fergeleiet så jeg en nise! Det var skikkelig gøy og jeg ble så glad ettersom jeg ikke hadde sett ei nise før i sommer! I går derimot så jeg en mann som sto med hånda i buksa og klådde seg på rumpa.. Og tror han holdt på sånn i nesten 10 minutter, ute blant folk! Æsj sier jeg bare! Vurderte å gi han et ''vennlig'' råd, men fant ut at jeg ikke hadde klart å holde meg vennlig når jeg snakket med han, så gikk heller bort fra han så jeg slapp å se det der.. Det må jo ha klødd kjempemye sånn som han holdt på!

 

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com