hits

Fostermor jeg har vært... 2

Fikk lyst å skrive som Yoda..

Jeg har faktisk vært fostermor i den tiden jeg har vært borte herfra. Til to søte marsvingutter i over to måneder. De fikk skikkelige hjem for noen uker tilbake, noe jeg synes er kjempebra, men savner dem litt da. Ble så stille her, og ingen som snakket til meg med en gang jeg kom ut av soverommet. Ikke har jeg fått tid til å skru opp kjøkkenbordet igjen heller, så det er ganske tomt på kjøkkendelen av leiligheten!


Se så søte!

Det var virkelig gøy og er absolutt noe jeg anbefaler folk å gjøre hvis de har råd og anledning. Er bare å kontakte Dyrebeskyttelsen fra den plassen dere bor også blir du oppringt hvis de har dyr du kan ta inn.

#fosterhjem #dyr #dyrevern #dyrebeskyttelsen #frivillig #hildur90 #mshildur90

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com